torsdag 15 december 2011

Tredagars med SommargyllenDenna veckan har inspiration verkligen inte varit på topp här. Inte till smink, och knappt till något annat heller. Såhär har jag nu sett ut de senaste tre dagarna, och det är ju egentligen inte så dumt. Sommargyllen är en riktigt fin skugga!


Här är veckans följeslagare i sminkväskan: mineralfoundation och grön mineralconcealer från Lily Lolo, solpuder från Physicians Formula, ögonskuggan Sommargyllen från IDUN Minerals (färgprov här), rouget Valnöt från Apoliva Makeup (färgprov här), Beauty Base Dark Under Eye Concealer från Lumene, 24/7 glide-on eye pencil i Bourbon från Urban Decay Almost Lipstick duo i Black Honey från Clinique, och maskaran Silfr från DUN Minerals.

12 kommentarer:

 1. Hej :) det skulle vara kul om du visade ansiktet så man fick se ansiktsprodukterna också, inte bara ögonen? :) Eller är det för att du vill vara mer privat? :)

  SvaraRadera
 2. Om det är så där fint gör det ju knappast något att man upprepar sig. :)

  SvaraRadera
 3. Anonym: Jag vill vara lite privat, det har med mitt jobb att göra :) Men det är inte helt omöjligt att det dyker upp framöver...

  Mrs Data: Tack :)

  SvaraRadera
 4. Alltid fint med guld och så får du så fin volym med den mascaran!

  SvaraRadera
 5. Oj, nu blev jag frestad att köpa den här ögonskuggan också! :-) Jättefin till blå ögon!

  SvaraRadera
 6. Fint! Nu har jag även testat Mistel skuggan och jag måste säga att jag älskar IDUNs skuggor. Blir nog att köpa fler senare :)

  SvaraRadera
 7. Okej, jag förstår dig fullständigt det är helt klart ditt eget val hur mycket du vill lägga ut! :)

  SvaraRadera
 8. En mycket vacker sminkning!

  SvaraRadera
 9. Ninni: Tack snälla du! Jag har hyfsad volym och böj av mig själv i fransarna. Mitt främsta problem med dem är att de är genomskinliga.

  Jossan: Tack! Du har helt rätt i att den riktigt poppar blått!

  Blowfish: Tack! Ja, visst är de bra!

  Shamrock: Tack!

  Anonym: Skönt att höra :)

  Emma P: Tack!

  SvaraRadera