Policy och PR

Skimmerskuggan är en skönhestblogg som handlar om smink, hudvård, nagellack och andra härliga ytligheter som förgyller min vardag. Bloggen är helt och hållet ett hobbyprojekt som jag driver vid sidan av mitt heltidsjobb. Jag skriver skriver av lust, nyfikenhet och för att utbyta erfarenheter med andra skönhetsnördar.

Mina inlägg kan inte på något sätt köpas och jag väljer att skriva (eller inte skriva) om produkter jag fått i present, pressutskick eller köpt själv enligt samma förutsättningar: Jag och skriver helt enkelt om det jag känner för och hur jag känner inför det så ärligt som möjligt och strävar efter att följa de svenska pressetiska reglerna.

Recensioner och produktprover
Produktprov är aldrig en garanti för recension (eller inlägg över huvud taget), och recensionerna innehåller mina personliga åsikter som är baserade på så grundlig testning som möjligt. I mina recensioner kan ni läsare alltid se om produkten är från ett pressutskick eller om jag fått eller köpt den på något annat sätt. Frågor och synpunkter är alltid välkomna!

Kontakt

Vill du komma i kontakt med mig angående PR, eller för att ställa en fråga? Mejla för ytterligare kontaktuppgifter till skimmerskuggan@gmail.com