onsdag 28 december 2011

Bakat med Bourbon



Jag hade tänkt mig en lugn kväll framför brasan med datorn i knäet, men ändrade gärna planerna när en mysig middagsinbjudan dök upp. Bra att ha ett litet arkivinlägg på lager så att bloggen inte blir utan dagens öga!


Jag har lagt skuggan Twice Baked i yttre v:et och globlinje och kopparguldiga Half Baked på rörliga delen av ögonlocket. Som highlighter i inre ögonvrå på brynben ligger IsaDoras Glow Stick i färgen 09 Gold Vanilla (färgprov här!. Båda skuggorna kommer från paletten Get Baked från Urban Decay.

Kajalen längs (övre fransraden) är 24/7 glide-on eye pencil i Bourbon från Urban Decay. Ni ser också rouget Full Bloom Ultra Flush Powder Blush i nyansen Who's your Poppy från Too Faced och läppglanset Pion från från Apoliva Makeup (färgprov här).

4 kommentarer:

  1. Jättefint, jag har bara en liten snutt kvar av min Bourbon, den bor numera i min resenecessär. Bra att ha smågrejor där för bantad packning.

    SvaraRadera
  2. Ninni: Tack! Smågrejor är det bästa! Bourbon är min favvo, så den kommer jag att skaffa igen när den är slut. Hellre liten igen än full size, dock.

    SvaraRadera
  3. Mycket vackert, tur att du har arkivet att ta till när det kniper:)

    SvaraRadera
  4. Emma P: Tack! Arkiv är bra att ha :)

    SvaraRadera