måndag 5 december 2011

Mineralsmink från Lily Lolo


Lily Lolo är ett brittisktillverkat mineralsminkmärke som satsar extra på att vara helt rent, utan extra kemikalier. Produkterna reagerar inte med hyn och har också en antibakteriell verkan. Idealiskt för känslig hy eller om man har problem med orenheter. (Just nu känns det som att jag har båda problemen, attans!)

På bilden ovan ser ni några av märkets foundations, de finns i 18 nyanser, vilket gör att jag ser hyfsat gott hopp om att de flesta borde kunna hitta en färg som passar. Den appliceras i vanlig ordning med kabukiborste och verkar ha en smart burk (spana in bilden längst ner i inlägget).


Hos Lily Lolo kan man också hittar ouge i färgerna Doll Face, Cherry Blossom, Candy Girl, Ooh la la, Flushed, Rosebud och Juicy Peach, Clementine, Rosy Apple och Blushing Rose. De ser väldigt fina ut.

Om man spanar in prislistan nedan kan man se att det mesta verkar finnas i sortimentet:
Foundation - 250 kr
Ögonskugga -130 kr
Puder - 250 kr
Bronzer - 250 kr
Concealer - 195 kr
Rouge - 195 kr
Läppglans - 150 kr
Kajal - 130 kr

Utöver listan finns en borstar i allergivänlig syntet. Dem är jag nyfikna på. Från att ha varit militant naturhårsförespråkare har jag blivit omvänd via mina kabukis från Idun Minerals och Too Faced. Lily Lolo innehåller varken parfym, konserveringsmedel eller bismuth-oxchloride. Utöver brittiska hemsidan säljs Lily Lolo hos Nelly, Ellos (otippat!), By Bloom/Söderfin, Eleven och Salong Längtan.

Uppdatering: Malin tipsade i kommentarerna om att Lily Lolo också finns på upbrand.se.

10 kommentarer:

 1. Det finns även på upbrand.se

  :)

  SvaraRadera
 2. Ett hudvårds tips är att om du både är känslig och har orenheter, så börjar du behandla känsligheten, inte orenheterna, okej? :)

  SvaraRadera
 3. Malin: Tack :) Jag attackerar dem inte :) Det rör sig egentligen om orenheter som mest väljer att komma på besök vissa veckor...

  SvaraRadera
 4. Det lockar lite faktiskt, även om jag verkligen älskar Tikeis mineralsmink! :)

  SvaraRadera
 5. Blowfish: Man vet ju aldrig om gräset är grönare på andra sidan =)

  SvaraRadera
 6. De finns också på Beautyplanet.se för bättre pris än ex. Eleven. Beautyplanet tar 199 kr för foundation och har alltid fri frakt.. Dessutom ögonskuggorna för 119 kr men just nu har de rea på flera nyanser för 99 kr. Tips bara :)

  SvaraRadera
 7. Christina: Tack, vilket bra tips :)

  SvaraRadera
 8. Också sugen på att testa lily lolo.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min recension kommer snart. Jag kan avslöja att jag gillar grejerna :)

   Radera