onsdag 2 maj 2012

IsaDoras sommarkollektion 2012: Papagayo

IsaDoras sommarkollektion Papagayo är på gång! Jag har redan smygtwittrat lite om den, och jag gillar verkligen vad jag ser. Starka klara papegojfärger är precis min melodi! Jag hoppades redan i våras att vi skulle få se fler färger av de trevliga kajalerna Twist-Up Metallic Eye Pen och både Blue Hawaii och Paradise Green ser ju alldeles finfina ut! Paletten ovan, Eye Shadow Trio 89 Treasure Island (119 kr), ser inte heller dum ut. Jag vill helt enkelt ha det mesta....

Till hår och ögon ser vi Hair Mascara i 66 Royal Blue och 68 Green Turquoise (129 kr), Precision Mascara (recension i länken!) i 15 Flashy Blue (139 kr) och Twist-Up Metallic Eye Pen i 49 Blue Hawaii och 50 Paradise Green (99 kr. Blå maskaran och pennorna är måsten för mig!

Läpparsenalen består av sköna och oglittriga (yay!) glossen Moisturizing Lipgloss i 15 Tropical Pink och 15 Coral Glow (pris 99 kr), sveriges mest sålda läppstift Perfect Moisture Lipstick i 163 Coral Glow och 162 Tropical Pink (119 kr) och läppennorna Perfect Lipliner i 32 Mandarine och 35 Tropical Pink (69 kr). Jag är mest sugen på en av varje i de varma nyanserna.

Att lacken ser fina ut vet vi redan!  Här ser ni: Wonder Nail 732 Papagayo Blue, 733 Paradise Green, 734 Bird of Paradise och 735 Hot Hibiscus. (69 kr) Klicka på lacknamnen för NOTD. Nyheten Paradise Green sätter jag också gärna tänderna i så fort som möjligt!

När Papagayo lanseras i vecka 19 får man ett av de tjusiga armbanden här ovan på köpet om man hoppar två produkter. Inga problem att hitta två godbitar här, eller vad säger ni? Jag vill gärna tillskansa mig minst två armband. Tänker mig att man kanske kan ha de små gojjorna i öronen också om man fäster dem i krokar.

Jag visar sedan modellbilder i bloggen, men här syns alla fina färger så bra att jag inte kunde låta bli. Ögonen och naglarna kopierar jag gärna! Vad säger ni om Papagayo? Jag är (som ni säkert redan förstått) sjukt pepp!

9 kommentarer:

 1. Jag gillar också. Dock känns promobilden som något ur min barndom. Men men. Jag ska klämma på trion och läppstiften. Och så kanske något lack då för att komma upp i två armband ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hrm, trodde att jag redan svarat här. Skumt! Modellbilden i sin helhet kanske inte känns helt nutida, men jag gillar verkligen manikyren och ögonen!

   Jag tror att det blir lätt som en plätt att komma upp i ett armband eller två :)

   Radera
 2. Riktigt härliga färger.=)

  SvaraRadera
 3. Lite sugen på den gröna pennan. Jag har ju tre sånna där paletter men de är så himla dammiga och flygiga så jag blir inte så sugen på den trots att färgerna är underbara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gröna pennan ser finfin ut! Trist att de dammar för dig, jag har inte haft problem med det... Har du testat att applicera med den medföljande applikatorn? Jag tycker att den ät otippat bra.

   Radera
 4. Älsk på paletten!
  Övriga produkter ser också urfina ut :)

  SvaraRadera