torsdag 1 mars 2012

IsaDora Wild West Bronzing Make-up 2012


I årets bronskollektion från bronskollektion från IsaDora, Wild West Bronzing Make-up ingår mest produkter ur ordinarie sortiment, men också några nyheter. På bilden ovan ser ni bronsiga toner till ögon och läppar ur ordinarie sortiment i form av Perfect Moisture Lipstick (119 kr) 160 Golden Glitz (säker på att jag sett förr, men hittar inte just nu...), Eye Shadow Trio 86 Leopard (119 kr) och Smooth 'n Shine SPF 12 (99 kr) 30 Praline. Klicka på produktnamnen för att komma till färgproverna!


I Wild West ingår också flera bronsprodukter. På bilden ser ni Glow Stick Blusher i Bronze Kissed (125 kr) och Big Bronzing Powder i Bronze Tan (198 kr). Stiftet finns i en nyans och pudret i fyra: Golden Tan, Bronze Tan, Dark Tan och Matte Tan.

Nytt för i år är att man släpper två färger av Spray-On Bronzer Face & Body (139), 90 Sun Tan Light och 91 Sun Tan. Fånigt har jag inte fler bilder på den just nu, trots att den var med i utskicket. Det kommer framöver!

Sist min inte minst, Bronzer Brush (120 kr) - en riktigt bra bronsborste! Spana in min recension här!

Wild West Bronzing Make-up kommer att finnas i butik vecka 10-20.

Mer om nyheterna framöver. Nu ska jag fortsätta med diverse bröllopsfix....

11 kommentarer:

  1. Vi får väl se dig som brud sen? Klänningen, mejken, skorna... ja allt!

    SvaraRadera
  2. Ser fin ut.=) Lycka till med bröllopsfixandet.

    SvaraRadera
  3. Håller med Ninni, vi vill se en bild! (eller flera)
    Det är mycket som ska fixas! Kommer ihåg hur nervös jag var dagen före, mådde inte alls bra på dagen! På kvällen åkte vi in till Köpenhamn och gick på Tivoli! Knasigt, men det fick mig att tänka på annat.
    Snart tjugo år sen...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tivoli kanske hade varit bra :) Just nu känns det ok, men oj vad det är mycket fix och trix med allt hela tiden! Phu!

      Radera
  4. Det är så roligt att du ska gifta dig! ser verkligen fram emot att se dig i brudskrud:) Förstår att det är fullt upp just nu...

    SvaraRadera
  5. Grattis grattis! Vad roligt!

    Jag fixade min svägerskas naglar och mejk när hon gifte sej med min lillebror, plus att jag fixade med dukning etc. Oj vad jobb. Min fina sambo har just friat så jag kommer väl att få ett och annat att göra även om vi väljer en liten vigsel och möjligen en större fest efteråt!

    Ska bli kul att se bilder på dej i brudskrud!

    Slutligen kan jag tipsa dej och läsarna här om en bra läppräddare. Har haft Nuxe förut men den burken är inte så hygienisk och locket trillar av. Nu har jag testat Ceralip från La Roche-Posay och den lagade mina torra spruckna läppar på ett kick! Vet inte om du redan provat den??

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Och grattis till dig också, vad kul!

      Tack för Ceralip-tipset, det är verkligen inte lätt att hitta läppgrjer som håller måttet!

      Radera
  6. Vilket fint inlägg! Grattis till att du ska gifta dig! Hör gärna av dig om du önskar make-up tips! :)
    Vänliga hälsningar, Eva på IsaDora

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Jag gifte mig i helgen, i Big Bold Mascara, bland annat :)

      Radera