tisdag 11 februari 2014

Lancôme Spring 2014: French Ballerine

Jag och Lancômess vårkollektioner har en lång kärlekshistoria, och våren 2014 är inget undantag. Lancôme Spring 2014 French Ballerine är elegant, ljuv och lekfull som en liten delikatess. Inspirationen kommer från den klassiska baletten tylliga pasteller blandas med starkare rosa. Vi tar en titt!
Rouget Highlighter Blush i Rosa Ballerina (490 kr) är fint, så fint! Nyansen ser ut att passa alla. Frågan är bara om man verkligen skulle sätta penseln i den klassiska Lancômerosen som är präglad i rougekakan?

Vårens ögonpalett Doll Eyes Hypnôse Palette D06 i Rose Ballerine (550 kr) ser otroligt användbar ut. Skimrande nyanser i brunt och skirt beiget med mörklila accent. De flesta av oss sminknördar har ju redan liknande i samlingen, men rosetten gör ändå att habegäret väcks. Tänk vilken fin dyrgrip att ha på sminkbordet eller i festväskan!

Klassiska kajalen Khôl Hypnôse Waterproof i ny färg, ljusbruna  07 Taupe (200 kr). Jag älskar Lancômes kajaler, så jag känner mig plötsligt sugen på en ljusbrun sådan. Spetsen är självvässande färgen mjuk och suddningsbar men ändå vattenfast.


I de ljuvliga burkarna på bilden ovan syna krämskuggorna Dazzling Ombre Hypnôse (295 kr) i nyanserna DO 215 Spinelle Rose och DO 114 Topaz Edor. Dazzling Ombre Hypnôse ska vara lätta i konsistensen, byggbara och vattenfasta. Kräm-till-puder-finishen ser lyxig ut, så ja, jag är sugen. På båda. 
 

Till läpparna presenteras Gloss In Love (285 kr) i 010  Volumizer, 202 Mocha Queen och 302 Rose Oscar. De ser fina och användbara ut, men i mitt tycke är de inte lika frestande som allt ögongodiset och rouget.

Bland lacknyheterna hittar vi ett nytt undergörande underlack (en trend?) som heter Vernis In Love 030 Undercoat Color Booster (180 kr).Det är ett opalvitt underlack som ger perfekt yta för andra lack och dessutom förstärker färgen hos dem. Med kalcium och rosenolja som vårdar naglar och nagelband.

De färgade lacken är Vernis In Love (180 kr) 366  Rose Satin och 537 Pearl Grey. Jag är nyfiken på att se färgerna live, Pearl Grey ser spännande ut. Undercoat Color Booste är jag jättenyfiken på. Jag spår efterföljare även hos andra märken framöver.

Vad tycker ni om French Ballerine? Är ni nyfikna? Köpsugna? Jag vill så rysligt gärna ha rouget, ögonpaletten och de fina Dazzling Ombre Hypnôse-skuggorna. Särskilt krämskuggorna känns som att de kan rädda vilken dag som helst, fest såväl som tråkiga tisdagar på jobbet.

12 kommentarer: