torsdag 16 maj 2013

Färgglad sommar hos IDUN Minerals

En av mina favoriter i mineraldjungeln, IDUN Minerals, har knåpat ihop en sommarkollektion som kommer att säljas hos Apoteket från den 13 maj till och med den 11 augusti. Missa inte den! Så himla fina färger. I mina ögon (haha...) är det den ljuvliga paletten ovan som är kronan på verket. Den heter Kärleksört kostar 249 kronor och MÅSTE flytta hem till mig.

Tidigare i vår utökades märkets sortiment till min glädje med pressade produkter. Ovan ser ni ytterligare två, mattande pudret Tuva (199 kr) och bronzern Norrsken (199 kr).

Retractable Kabuki Brush (195 kr) finns redan i min ägo. Den är grym på alla sätt och vis, framför allt att den är lätt att ha med sig. Fungerar till såväl puder som brozer, rouge eller mineralfoundation.

I sommargänget ser vi också förlängande och separerande maskaran Vatn (199 kr), som dessutom är vattenfast till 38 grader, och två nya läppglansfärger som heter Fredrika och Emma (169 kr st). Jag gillar både maskaror och gloss från märket, så jag är nyfiken även på dessa. Vad tycker ni om kollektionen? Jag är som sagt helt betuttad i paletten!

6 kommentarer:

 1. Paletten ser fin ut och jag är väldigt nyfiken på mascaran! /Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den är jag också nyfiken på!

   Radera
 2. Men gud vilken söt!!! Den paletten måste jag bara skaffa mig, förutsatt att skuggorna är någorlunda okej. 249 känns som ett bra pris, den ser ut att kosta mycket mer... Mascaran känns också lite intressant för mig, jag använder bara temperaturmascaror i stort sett så det kunde vara kul att testa Iduns...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den är så himla fin! Jag laddar för köp :)

   Aha, du kör mycket temperaturmaskara. Det har jag knappt testat, men nu blir jag nyfiken.

   Radera
 3. Jättefina saker! :) Blir det nån holo-fredag idag? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, nu är den ute! :)

   Radera