lördag 15 december 2012

Ny hårvård till testning

För ett tag sedan landade en ny hårvårdsserie till testning hos mig. Serien heter Split End Repair och kommer från TRESemmé. Jag har inte testat något från märket tidigare, så det ska bli spännande! På bilden ser ni:
Split End Repair Sealing Serum (30 ml 65 kr), ett leave-inserum som ska ge glansig finish och reparera kluvna toppar. Det låter verkligen som något för mig!
Split End Repair Conditioner (500 ml 65 kr) är ett balsam som ska reparera 80% av de kluvna hårtopparna efter endast tre användningar. Reparationen bygger på en teknik där en slags gel i produkten lägger sig mellan de kluvna topparna och håller ihop dem när håret torkar. Det låter ju rimligt, eftersom man annars faktiskt inte kan reparera redan kluvna toppar.
Split End Repair Shampoo (500 ml 65 kr) rengör håret varsam och förebygger kluvna toppar.
Split End Repair Intense Recovery Masque (300 ml 65 kr) sägs bygga upp håret på djupet och återfukta ända ut i topparna. Inpackningar som denna brukar gå hem hos mig. Faktum är att jag packar in nästan varje gång jag tvättar håret.
Ni ser också en mousse, Salon Finish Extra Control. Här utlovas ingen testning, eftersom jag nästan aldrig använder sådana stylingprodukter.  

Hela serien  Split End Repair ska, förutom att punktmarkera de kluvna topparna, göra att håret känns nyklippt längre, och förebygga frissigt hår. Det låter som att den passar mitt torra, lockiga, långa, sällanklippta hår alldeles utmärkt. Jag återkommer med omdöme när jag testat! Har ni använt produkter från TRESemmé? Vad tycker ni?

4 kommentarer:

 1. Jag har aldrig testat märket faktiskt, såg häromdagen nån annons där de sålde schampon från märket för 19:90 och det är ju superstora förpackningar. Ska bli kul att läsa hos dig hur kvaliteten är för om den är bra så är det ju riktiga fyndprodukter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj så billigt! Ja, förpacknignarna är stora. Jag förstår inte hur man någonsin ska kunna använda upp dem ;)

   Radera
 2. Älskar deras värmeskyddande spray som slår salongmärkernas dito på fingrarna!
  Vet att många gillar deras schampo & balsam men de jag har testat har inte varit nån höjdare. Spännande att läsa om vad du tycker sen :-).
  Christine

  SvaraRadera