söndag 16 januari 2011

Lång dagens med Naked Eye Kit


Det är tyvärr inte söndagen som varit extra lång, utan snarare inlägget som blir det. Jag har nämligen både läppar och ögon att visa!Ögonsminkningen är inspirerad av den snygga tjejen som sjöng i På Spåret i fredags. När jag såg henne tänkte jag direkt på att hala fram mitt Naked Eye Kit! Dagen till ära har jag dessutom använt flytande foundation, något jag nästan aldrig har annars. Idag var det Max Factors nya Xperience Weightless Foundation som sattes på prov.


Det är verkligen en och annan pryl som går åt till en sminkning! Överst från vänster ser ni: Leopard Love Complexion Perfection Kit och Naked Eye Kit från Too Faced, rouget MAC Blush Ombre Azalea Blossom UDPP, Cliniques Quickliner for Eyes i Smoky Brown, foundationpensel från Kicks, YSL Touche Èclat, Instant Lift for Brows och Lash Doubling Mascara från Clinique.


Ni har sett skuggorna här många gånger förut, men jag visar ändå! Idag lade jag svarta Stiletto längst ut i yttre ögonvrån och sotade ut den med Lap Dance ovanpå Like a Virgin på rörliga delen av ögonlocket ända upp i globlinjen. Sedan lade jag Pillow Talk i inre ögonvrån och från globlinje till brynben. Precis på brynbenet lade jag också på lite In th Buff.


Dagens läppstift rullade ut ur produktbilden. Ni får nöja er med läpparna! På dem hade jag The Body Shops rosläppstift Soft pink.

5 kommentarer:

 1. Jättefin sminkning, både ögon och läppar! och så har du ju haft det superfina graderade rouget också...

  SvaraRadera
 2. Håller med Emma, både ögon och läppar är jättefina! :)

  SvaraRadera
 3. Hur är Too Faced skuggor generellt - innehåller de mycket glitter? Och även om det bara är några som gör det, är de lika glittriga som Urban Decays? Jättesnygg sminkning.

  SvaraRadera
 4. Emma P: Tack så mycket :)

  Josephine: Tack!

  Käthe: Tack!

  Linda: Tack! Too Faceds skuggor är mycket bra! De är inte lika krämiga som UD:s, men andra sidan inte så glittriga. De som ser lite glittriga ut här på mina blixtbilder är inte särskilt glittriga på. Det är nästan mer skimmer än glitter. Inge diskokuleeffekt. Bra grejer, helt enkelt :)

  SvaraRadera