måndag 17 januari 2011

Rosa och orangeguld



Såhär matchade jag mina rosaguldiga naglar i lördags kväll. Jag blev riktigt nöjd med sminkningen även om färgerna inte var helt lätta att fånga på bild.


Precis som igår gick det åt en och annan produkt och palett. Här ser ni en del av det jag använt: Cliniques mineralfoundation Superbalanced Powder Makeup spf 15 Mineral Rich Formula (som är sjukt bra!), Leopard Love Complexion Perfection Kit från Too Faced, en gammal "julpallet" från Clinique, Smashboxskuggan Flamingo rouget Baked to Last i färgen 02 Coral från The Body Shop och kajalen Baked från Urban Decay.


Närbild på färger. Ur Too Facedpaletten har jag använt Peach Leopard och bronzer och Pink Leopard som highlighter. Cliniqueskuggorna heter Sugar Sugar och Disco Pink om jag inte har fel för mig.


På läpparna hade jag Cliniques Butter Shine Lipstick Apri-cute. Butter Shine är extremt sköna och lättburna, men de är inte precis budget...


Två små blixtbilder också! Nu ska jag snart stupa i säng. Jag har precis skickat iväg en inlämningsuppgift och är helt slut! Imorgon dyker här upp lite shoppingtips. Håll utkik!

8 kommentarer:

 1. Fint! Gillar Smashbox-skuggan till dina ögon.

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna på att du får full pott på inlämningsuppgiften :)

  Sov Gott!

  SvaraRadera
 3. När kommer recensionen på Cliniderm? Eller har jag missat den?
  Var på apoteket idag och kikade efter nya hudvårdsprodukter, blev nyfiken på just Cliniderm och googlade runt för att se vad andra tycker, hittade dock bara hit..
  :)

  SvaraRadera
 4. Ninni: Tack!

  Carina: Tack, vad snällt :)

  Sandra: Recensioner är på gång, förhoppningsvis i innevarande vecka!

  Som en liten förhandsinfo kan jag säga att "den som väntar på något gott.." :)

  SvaraRadera
 5. Vilka mjuka och fina färger!

  SvaraRadera
 6. Väldigt fin sminkning, jag gillar färgerna...

  SvaraRadera
 7. Emma P: Tack! Kul att höra :)

  SvaraRadera