lördag 22 januari 2011

Den som tipsar åt andra


...faller ofta själv däri. Efter att ha tipsat i bloggen om Depends fransserum var jag tvungen att själv kila in på Matas och faktiskt köpa ett. Här ska testas!

I samma butik var det äntligen erbjudande på dyra favoritdeon Biotherm Deo Pure. 150 kr är fortfarande dyrt men det känns ändå okej med tanke på kvaliteten. Jag såg att den är på erbjudande även hos Kicks och Åhléns, men där för 155 kr. Också acceptabelt!

Det blir lite Matas-fixering här, men jag passade även på att gå med i deras nylanserade kundklubb. Man får lite rabatt på alla köp (vet ej exakt procentsats). Matas är också på gång att lansera svensk nätsida, då kommer det att bli lättare att hålla koll på deras erbjudanden!

Efter Matas bar det iväg till Åhléns City, men det är en anna historia, för nu börjar det bli dags att förbereda sig för lördagskväll!

4 kommentarer:

 1. Jag tycker Matas ska ta och flytta lite norr över också och öppna upp en butik i Uppsala, de verkar ha riktigt bra grejor och erbjudanden!

  SvaraRadera
 2. Matas är riktigt bra. Håller på med min fransnäring och testar och testar.

  SvaraRadera
 3. Kicks har högst priser av alla, även när de har rabatt kan man köpa drugstoremärken billigare på andra ställen, jag har tröttnat på dem på grund av det. Jag är väldigt nyfiken på att höra hur fransserumet är och om det fungerar.

  SvaraRadera
 4. Lina: Det kanske är på g, med tanke på ny sajt och allt.

  Emma: Ja! Det ska bli spännande att höra vad du tycker om den sen.

  Linda: Jag håller med om att Kicks är i dyraste laget ibland!

  Jag lovar att återkomma med serumrapport!

  SvaraRadera