söndag 9 januari 2011

Recension: Velvetly Smooth Cleansing Oil

Jag har redan tipsat er om Cliniderms rengöringsolja här, så ni kanske har listat ut att jag gillar den. Även om vi gått händelserna lite i förväg vill jag skriva en lite fylligare recension. Jag har testat Velvetly Smooth Cleansing Oil sedan i november och applicerar den med händerna, istället för med bomull som Cliniderm rekommenderar på hemsidan. Efter att ha masserat runt den sköljer jag med vatten. Det funkar utmärkt! Jag blir riktigt ren helt utan att bli uttorkad. Man får lite av en hinna på huden efteråt, men det är inget som stör mig eftersom jag alltid använder ansiktsvatten. Man kan också använda oljan med bomull helt utan att skölja med vatten, vilket kan vara bra om man har mycket torr hud.

Jag gillar konceptet tvättolja, och kommer att köpa just denna igen, men kanske även testa andra, för nu har jag fått litet blodad tand. Olja är helt enkelt ett bra och snällt sätt att ta bort smink utan att bli uttorkad. Velvetly Smooth Cleansing Oil finns på Apotek och kostar 89 kr för 125 ml, ett riktigt budgetkap!
Betyg: 5 av 5

12 kommentarer:

 1. Håller med - jag älskar den! Den biter verkligen på allt utan att torka ut huden. Gillar även ansiktsvattnet från Cliniderm.

  SvaraRadera
 2. Oj den låter spännande! Doftar den något?

  SvaraRadera
 3. Riktigt bra pris också!!

  SvaraRadera
 4. Låter som en bra produkt. Jag skulle nog kunna tänka mig att testa denna...

  SvaraRadera
 5. Språkvårdaren: Så gött när man hittar något man gillar så mycket!

  Ninni: Nix, den doftar ingenting. Om man vill kan man säkert tillsätta en droppe av ngn olja som doftar.

  Josephine: Ja!

  Käthe: Ja :)

  Emma P: Gör det!

  SvaraRadera
 6. Min favorit rengöringsolja, jag hade Dermologicas förut men tycker att denna är bättre!

  SvaraRadera
 7. Lina: Härligt när billig slår dyr!

  SvaraRadera
 8. Fröken Frodig12 januari 2011 21:33

  Rengöringsolja är ju tha shit! Använder en från Aubrey Nicole och den tar bort allt smink även på ögonen utan problem. Jag masserar in den med fingrarna och tar bort den med en varm, urkramad handduk, får ingen fet hinna alls och min känsliga hy gillar läget :)

  SvaraRadera
 9. Fröken Frodig: Den låter också spännande!

  SvaraRadera
 10. Vad bra att du tipsade om denna nu - låter som något jag skulle kunna behöva! Har gått och blivit ganska torr och den rengöring jag har är effektiv men lätt uttorkande. Springer förbi apoteket på måndag med andra ord!

  SvaraRadera
 11. Malin: Hoppas att du gillar den :)

  SvaraRadera