onsdag 5 januari 2011

Mera glo


Jag är väldigt nöjd med min superljusa pressade mineralfoundation från GloMinerals. Märket verkar ha en massa fina grejer som jag är sugen på att testa. Jag har länge haft på känn att en primer skulle vara bra för mig, men inte riktigt kommit mig för att testa. gloFace Primer låter väldigt bra med antioxitander och utlovad hållfasthet.

Även märkets gloEye Revitalize låter riktigt spännande. Den har jag spanat in länge, jag har ju en rejäl samling med liknande produkter, men den låter så bra med gurkextrakt, hyaluronsyra, enbär och ljusreflekterande pigment. Har någon därute provat? Vad tyckte ni?

5 kommentarer:

 1. Jag har inte testat deras produkter faktiskt, tycker de är lite för dyra för att man ska ha råd att chansa på färgerna då jag bara sett dem på nätet. Trist om man köper fel färg då menar jag. Med billigare märken kan man ta risken på ett annat sätt. Har dock förstått att många lovprisar märket.

  SvaraRadera
 2. Har inte heller testat deras primer. Är nyfiken på den och på Smashbox Photo Finish Foundation Primer. Behöver snart en ny primer, men det finns för många att välja mellan :(

  SvaraRadera
 3. Ninni: Jag håller helt med om testproblematiken av dyrt. Det är himla lurigt!

  Carina: Det här med alla valen är ett svårt problem :) Jag är nyfiken på SPFFP också!

  SvaraRadera
 4. Spännande... Jag har ju med den pressade från dem, men den hör inte till mina favoriter egentligen. smidigt med pressad iofs, men jag är ändå så inne i att använda löspuderfoundation så känns som om det kvittar.

  SvaraRadera
 5. Emma P: Jag är lite tvärt om, tycker att det är så himla meckigt med löst...

  SvaraRadera