torsdag 20 januari 2011

IsaDora Second Nail på!


I förrgår kväll när jag kom hem från jobbet igår väntade en nagelvårdsnyhet från IsaDora i brevlådan. Perfekt tajming, eftersom jag just plockat fram favoriten Essie Mademoiselle ur gömmorna och kände för neutral lackning för första gången på länge. Nu väntade jag med Mademoiselle och körde bara två lager Second Nail istället. Det blev blankt och fint!

Second Nail ska få nageln att bli starkare, jämnare och hårdare med hjälp av bland annat vitamin e, rött te, kalcium och solrosfröolja. Om mina naglar blir starkare kan jag ju inte uttala mig om efter en enda dag, men övriga löften infrias, ytan blir otroligt jämn och fin. Eventuellt testar jag att lacka Mademoiselle över också för att se hur Second Nail funkar under andra lack. Håll utkik efter uppdatering på @skimmerskuggan.

Tittar man noga ner i vid nagelbandskanten här får man en ganska bra uppfattning om färgen. Jag vill passa på att visa den söta förpackningen också. Hoppas att lacket säljs så och att det inte bara är pressutskicket, för det var väldigt fint och bra med en liten söt väska!
Second Nail kommer att kosta 79 kr och kommer att finnas i butik från vecka 12.

10 kommentarer:

 1. Har också målat på den nu, känns än så länge bra. Gillar verkligen färgen, blir så fräscht! :)

  SvaraRadera
 2. Josephine: Fräscht är ordet! Perfekt nyans och glans!

  SvaraRadera
 3. Min dotter är än så länge nöjd. Hon är den i familjen med riktigt svaga naglar, så hon är testpersonen just nu :)

  Hon ringde och berättade för mig att hon inte kan bita av lacket som hon brukar göra när hon är nervös (hade prov idag) och hennes svaga naglar känns starkare med två lager lack på. Sedan sade hon att när hon har lacket på känns nageln lenare.

  Hoppas att nagelförstärkaren verkar på djupet på ett bra sätt, så att hennes naglar blir starka till och med utan lacket på. Fast det vet vi ju inte förens om några veckor.

  SvaraRadera
 4. Skrev fel inte lenare... nageln ser ljusare ut.

  SvaraRadera
 5. Jag har akryltippar nu annars skulle jag definitivt testat den, har OPI:s Nail Envy men den är ruskigt dyr i Svenska butiker så ett alternativ till det skulle vara bra, förutsatt att det funkar förstås. Jag gillar att det är lite färg i stärkaren också.

  SvaraRadera
 6. Carina: Låter ju som att det funkar riktigt bra för din dotter!

  Linda: Färgen ger verkligen det lilla extra. Min naglar skivar sig lite ibland, det ska bli spännande att se om det går över.

  SvaraRadera
 7. Ska bli jättespännande att läsa en recension framöver!

  SvaraRadera
 8. Fröken Frodig22 januari 2011 16:33

  Denna får nog införskaffas! Vecka 12... det är ju jättelänge till!

  SvaraRadera
 9. Fröken Frodig: Den verkar vara värd att vänta på!

  SvaraRadera