onsdag 5 januari 2011

Dagens naglar med Bonbon Mint


Idag högg jag in på IsaDoras Wonder Nail Bonbon Mint från vårkollektionen Fanciful. Ett överraskande vackert lack! Jag var först aningens skeptisk till formulan, och mycket riktigt, vid första lagret var det lite strimmigt och besvärligt. Jag befarade tant-pärlemorskatastrof, men icke! När andra lagret torkade framträdde en riktigt fin skimrande yta. Jag gillar massor! Vad tycker ni?


Nyansen är också riktigt fin, diskret skimrande gammelmintgrön. Jag ska ordna fram lite bilder och jämföra med mina andra mintlack så att ni får se!

10 kommentarer:

 1. Gillade också den färgen :) Hade den på naglarna häromdagen, men tyvärr är min lånekamera paj!

  Har ett annat Isadora lack på mig just nu, ett från i höstas och jag älskar det :) måste visa upp det så fort jag har en kamera.

  SvaraRadera
 2. Gillar att det är grått i det gröna, riktigt fint!

  SvaraRadera
 3. Carina: Ja, den är finfin! Störigt med trasig kamera :(

  Ninni: Tack! Jag gillar också den gråa nyansen i de gröna!

  SvaraRadera
 4. Inte alls så tokigt faktiskt. jag var ju på jakt efter ett mintlack med skimmer i våras så kommer nog iaf spana på detta. Kom ju på sen att jag redan hade ett, men du vet ju hur man är:)

  SvaraRadera
 5. Snyggt! Ser ut att vara finare än Vintage Mint. Kommer definitivt kika på det när det kommer ut i butikerna.

  SvaraRadera
 6. Emma P: Du måste absolut spana in detta! Och, ja, jag vet ju hur man är :) Bildbevis på min smått orimliga mintlackssamling kommer!

  Mari: Tack! Gör det!

  SvaraRadera
 7. Jättefint, jag kommer slänga mig över det här när det dyker upp i butik! Har ett gammalt mintgrönt skimmerlack som jag försöker hitta en ersättare till, och jag tror den här kan vara i närheten av den färgen.

  SvaraRadera
 8. roxcat: Tack! Vad kul att du gillar det :)

  SvaraRadera