onsdag 12 januari 2011

Mina mintlack


Jag lovade för ett tag sedan att visa alla mina mintlack, så här kommer de! För mig som från början kände mig kluven till mint på naglarna är det smått oväntat att jag nu har ett så stort gäng. Från vänster: Essie Mint Candy Apple, Viva la Diva Marzipan, IsaDora Vintage Mint, Bonbon Mint och Combat Khaki.


Extra (klickbara) bilder med och utan blixt så att ni ska kunna bilda er en ordentlig uppfattning om nyanserna. Vilket lack gillar ni bäst?

10 kommentarer:

 1. Vilka härliga mintisar, Vintage Mint är min favorit :)

  SvaraRadera
 2. Marzipan gillar jag, ser riktigt fint ut :)

  SvaraRadera
 3. Jag får nog säga Bonbon mint, oj vad många du har! Tror inte jag har ett enda mintlack, men jag hade ett mintgrönt lack från Cutex i tonåren och det lacket älskade jag!

  SvaraRadera
 4. Marzipanen och Bonbon Mint är ju urfina. Och fast jag har flera mintisar har jag nog inte ett eda av de här, kul va?;)

  SvaraRadera
 5. Josephine: Min också!

  Honi: Marzipan är fint, men lite svårmålat.

  Ninni: Jag har nog orimligt många :)

  SminkJante: Det är väldigt stiligt, kanske knappt ett mintlack egentligen, men det fick ändå vara med!

  Basteth: Att det ens finns så många olika mintalack, helt sjukt! Jag har för mig att du har några riktigt fina från Barry M.

  SvaraRadera
 6. Härligt nördigt att snöa in på en färg sådär ;-), jag har en liknande samling fast i en annan kulör. Bonbon mint är nog min favorit av dessa.

  SvaraRadera
 7. Linda: Ja, vist är det! Hoppas att vi får se din samling också :)

  SvaraRadera
 8. Oj, ja du har helt klart kommit över din kluvenhet. Härligt:)

  SvaraRadera