torsdag 13 januari 2011

Mini-Ali på tårna


Just nu har jag Ali's Big Break från OPI:s Burlesquekollektion på tårna. Ett himla fint lack!


Min Ali's Big Break kommer från ett minikit. Ninni frågade för ett bra tag sedan hur små småflaskorna är. Nu har jag tagit mig i kragen och fotat bredvid Golden Rules.

8 kommentarer:

 1. Det lacket målade jag min mammas naglar med i morse. Och jag konstaterade att det är det absolut finaste röda lack jag har! (Det häftigaste är nog The Show Must Go On).
  En storleksjämförelse är även att fullflaskorna är 15 ml och småflaskorna 3,75 ml. Och miniflaskorna har en liten pensel som nästan är hopplös att måla med. :-(

  SvaraRadera
 2. De är så små och söta! Och mycket bättre pensel! Det är väl en färdedels flaska, jämfört med de stora alltså. Har man lite flyt kan man få fyra små som volymmässigt motsvarar en stor, och dessutom komma billigare undan på ebay. suveränt bra tycker jag!

  SvaraRadera
 3. Språkvårdaren: Instämmer om både Ali och Show Must Go On! Jag tycker inte att penseln är så farlig, men jag föredrar den bredare i de stora flaskorna.

  Emma P: Smått är gott! Jag gillar större den penseln bättre, men pris och flaskstorlek är verkligen kanon!

  SvaraRadera
 4. Går det att köpa OPI:s minilack en och en, eller säljs de bara i set?

  SvaraRadera
 5. Minlacken är kanon. Gillar storlek.

  SvaraRadera
 6. Carina: På officiella ställen säljs de bara i 4-pack, på andra ställen vet jag inte. Kanske någon annan läsare här vet?

  SminkJante: Jag också!

  SvaraRadera
 7. Detta vill jag också ha på tårna!

  SvaraRadera
 8. Peter: Jag tror verkligen att du skulle gilla Ali!

  SvaraRadera