söndag 30 januari 2011

Lånta fjädrar från LancômeSom alltid när jag hälsar på mina föräldrar passade jag på att snoka lite bland min mammas smink. Hon hade reafyndat en blå ögonskugga och en kabuki (inte rea) från Lancôme. Kabukin var inte dum alls, bra att den hade en slags hylsa också. Jag tyckte inte att den var lila mjuk som min Powder Foundation Brush från Clinique, men den var bra ändå!


Skuggorna Le Grand Bleu och Angel Dust, kabukin i Clinique Quickliner for Eyes i Blue Grey.

7 kommentarer:

 1. Fint smink! vad roligt med en mamma som gillar smink och har lite roliga grejer! Min mamma har typ en mascara, två läppstift och cerat, yay att leta i den samlingen...

  SvaraRadera
 2. Precis som Emma tycker jag det verkar roligt med en mamma som gillar smink och har kul saker..

  Min mamma har typ inget alls.. eller jo, en mascara som jag tvingade på henne och som hon använder ett väldigt fåtal gånger.. Nu senast hade hon köpt ett lypsyl! Ett rosa! Jag blev alldeles chockad. Så på den nivån är det. Men hon är jättesöt ändå min lilla mamma.. iofs.. Hon har förståelse för min hrm hobby åtminstone.. :)

  SvaraRadera
 3. Vad kul att din mamma också gillar smink, min mamma får det jag inte vill ha, haha. Men å andra sidan har hon alltid härliga lotions, krämer och tvålar hemma :)

  SvaraRadera
 4. Fina skuggor.

  Min mamma kör helt utan smink. Så inte kan man låna något där inte.

  SvaraRadera
 5. I min mammas samling hittar man tio år gamla grejor... jag brukar se till att hon förnyar sig lite ibland, men jag misstänker att hon knappt använder grejorna.

  SvaraRadera
 6. Emma P: Tack! Ja, det är väldigt roligt. Jag vet varifrån jag fått mitt stora intresse :)

  Marybeth: Tur att hon förstår dig ändå!

  Josephine: Vi har mkt kul med smink tillsammans, hon har också en rejäl Cliniquesamling. Fina tvålar är nog typiskt mammigt, det finns hos min också :)

  SminkJante: Tack! Synd på uteblivet lånande :)

  Ninni: Det gör man hos min mamma också ibland! (Och hos mig med, hu!)

  Sminkan: Tack!

  SvaraRadera