söndag 30 januari 2011

Finfin vinst!


Detta inlägget trodde jag att jag publicerat för länge sedan, men döm om min förvåning när det ligger i utkast-mappen! Jag har turen att vinna detta tjusiga kit från Boots no 7 i Total Beautys adventskalender. Tack, Carina! Visst ser ögonskuggan fin ut?

Va va voom mascara från trendigare lillasystermärket Boots 17 har varit storfavorit hos mig tidigare, men jag har aldrig testat något från Boots no 7. Vad har ni för erfarenheter av märket?

6 kommentarer:

 1. Ja, ögonskuggan ser fin ut :) Berätta sedan ifall den är bra. Hihi så jag vet ifall det ska bli ett köp av skuggor från dem :)

  Kände inte till ett märke som heter Boots 17, får kolla upp det på nätet!

  SvaraRadera
 2. Vilka superhärliga grejor! Grattis!

  SvaraRadera
 3. Carina: Tusen tack för vinsten!

  17 är typ en färggladare yngre variant av no 7.

  Ninni: Tack :)

  SvaraRadera
 4. Kul vinst! Läppglanset ser fint ut.Jag har testat det omtalade serumet och jag har även haft smink från no 7 en gång i tiden men jag minns inte vad, tänker så det knakar. Det var iallafall när man kunde köpa märket i Sverige, kan ha varit slutet på 80-talet eller början på 90-talet.Undrar om det inte var ett rouge jag hade och ev någon ögonskugga...Konstigt, för jag minns nästan allt smink jag har haft trots att det har passerat ett antal produkter genom åren. Men jag minns att jag köpte det på Åhléns i Karlstad :D.

  SvaraRadera
 5. Jag är ju totalsåld på Boots, det där kitet ser misstänkt likt ut några kit jag fått med mig hem från England ett par gånger.;) Ser riktigt bra ut. Jag gillar ju både krämer, lack, en av de bästa maskaror jag testat var från Boots no 7 (och vavavoom är nästan god tvåa) och annat. Sa bli kul att höra vad du tycker!

  SvaraRadera
 6. Linda: Har man kunnat köpa märket i Sverige, det hade jag ingen aning om! Spännande!

  Basteth: Jag tyckte mig komma ihåg att du har en del därifrån! Det ska bli väldigt kul att testa!

  SvaraRadera