torsdag 20 januari 2011

Två nya Shadow Insurance


Trots att jag är en riktig UDPP-flicka och inte riktigt kom överens med vanliga Shadow Insurance, blir jag ändå otroligt nyfiken när jag läser om nya Shadow Insurance Glitter Glue hos LipGlossBitch. Man ska ju inte vara sämre än att man kan ändra sig! Med vårkollektionen släpps även Shadow Insurance Candlelight, en guldskimrande variant av Shadow Insurance. Är ni sugna?

15 kommentarer:

 1. Na, jag gillar inte heller Shadow Insurance. UDPP for mig!

  SvaraRadera
 2. Jag bytte ju till mig din Shadow Insurance och jag gillar den skarpt! Tycker även att idén med en skimrande variant är bra, men jag har ju min Paint Pot i Bare Study från MAC så jag känner nog att det behovet redan är fyllt för min del. :-)

  SvaraRadera
 3. Maggie: Jag börjar som sagt känna att jag kan överväga att ge SI en ny chans, men innan var jag stenhård :)

  Ninni: Det var verkligen ett lyckat byte! Paint Potsen har jag faktiskt aldrig testat!

  SvaraRadera
 4. Jo, jag kan nog tänka mig att testa. jag har candellightpudret, men det är verkligen ingen höjdare. Blev helt gul och glittrig i ansiktet. Som bas kan jag tänka mig att det är snyggt dock. En lite guldigare variant av UDPP Sin, kanske?

  SvaraRadera
 5. Jag skäms ju lite över att säga det i såna här kretsar :) men... jag har ingen primer! Har dock insett att man egentligen(!) inte klarar sig utan och funderar över vilken jag ska köpa. Linda på http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/ använder MUS Hightechlighters som primers. (Så här skriver hon om det: "det är som en krämskugga i massa olika färger man kan använda som både primer, ögonskugga, rouge och läppglans, samt blanda ut med bodylotion och ha på kroppen"). Det låter ju toppen, men samtidigt tipsar hon om MUS faktiska primer som heter Eyeprimer. Har någon testat den? Det är ju för bövelen en primerdjungel out there.

  Help?

  PS. Kerstin, det är nog det här vi ska satsa på att shoppa åt mig nästa gång. Och ett serum, kanske!? Och en sån där fuktspray! Och... :)

  SvaraRadera
 6. Glitter glue är jag sugen på, den andra kan kvitta. Vill jag ha en skimrig bas använder jag stiftskuggan från gosh, den är det ju dessutom bra bit i.

  SvaraRadera
 7. Basteth: En guldig Sin låter ju inte fel! Synd att pudret inte funkar för dig. Det som ser så fint ut!

  Emilie: Klart vi ska gå på primerjakt! Du får spana på urvalet som finns hos mig först :) MUS Hightechlighters funkar nog om man vill ha en skimrig kladdigare bas, men "riktiga" primrar är nog bättre för att verkligen hålla fast skugga... Jag skulle spontant satsa på Urban Decays, Too Faceds eller IsaDoras.

  Stiftskuggan som Emma nämner här nedan är också grym!

  Emma P: Glitter Glue verkar kalasbra efter vad Helena skrev! Annasr är jag benägen att hålla med dig om GOSH-stiftet, det är svårslaget!

  SvaraRadera
 8. LUMENES! Har vi glömt bort den? Jag tycker fortfarande att den är helt suverän! Även om jag mest använder UDPP. Men Lumenes är ju lite billigare också!

  SvaraRadera
 9. Basteth: Det har du rätt i! Den är faktiskt bra. Inte riktigt lika bra som UDPP, men nästan!

  SvaraRadera
 10. Jag tycker att SI slår Lumnes fullständigt. Annars tyckte jag den va helt okej när jag hade den. UDPP känns mäh för mig faktist, den gör så lite för intensiteten även om den ger bra hållbarhet. På mig funkar SI för både och, så då kan ju UDPP kvitta. Men glitter glue ska jag no köpa, läste också helenas utlåtande...

  Emelie: Jag kan inte låta bli att lägga mig i, hoppas det är okej. Skulle tänka mig för innan jag köpte MUS hightechlighter, den är svår att få hållbar, även om den ger supermegaoomph åt skuggorna. Har testat den själv och den creasade nästan genast. Tror att många har problem med att ha den som primer, men det beror ju såklar på vad man har för typ av hy. Behöver du ngt som hjälper mot creasning tycker jag du ska köpa en verklig primer, alternativt goshs skuggstift, det är bra och ger mkt oomphf. Skulle inte köpa MUS primer, inte ens muorna från MUS verkar använda den, vilket jag betraktar som ettdåligt betyg. Tror du kan få bättre för pengarna då, så billiga är ju inte MUS.

  Min favoritprimer är Shadow Insurance, den tycker jag är underbar. GOSH ger dock mer intensitet och är lättare att blenda på, så skulle nog säga att de delar tronen. Men ska man bara ha en kan det ju kanske va bra att köra skimmerfritt och då säger jag Shadow Insurance. UDPP ger bra hållbarhet men jag tycker den ger sämre grepp än SI... Hoppas det var till nån hjälp:)

  SvaraRadera
 11. Emma P: Du får lägga dig i hur mkt som helst, jag är säker på att Emilie uppskattar tipsen :)

  Jag kanske ändå borde skaffa en ny SI och testa igen, förpackningen är ju så mkt bättre än UDPP... Primerdjungeln är verkligen inte lätt! Jag tror som du om MUS hightechlighter, att det är risk för crease-kris.

  SvaraRadera
 12. Fröken Frodig22 januari 2011 16:38

  Glitter glue verkar helt klart spännande. Använder Lumenes primer annars och tycker den är bra. Har även testat UDPP men var inte imponerad av resultatet med tanke på priset. Då håller jag mej hellre till Lumene.

  SvaraRadera
 13. Fröken Frodig: Lumene har onekligen prislappen som fördel gentemot Urban Decay och Too Faced...

  SvaraRadera
 14. Jag har bara provat Lumenes primer och UDDP, så jag tror jag ska testa vanliga TFSI för att se om jag gillar den överhuvudtaget. Jag är nog inte så sugen på Candlelight iaf.

  SvaraRadera
 15. Skönt att du inte tar illa upp:) Ibland har jag svårt att hålla tyst;) Jag tycker att SI är kanonbra, men det beror ju såklart på hurdan hud man har etc. UDPPs förpackning har jag egentligen inte så mkt emot, men så har jag inte använt den så mkt att det är nån risk att den tar slut iofs. Tycker det är lite synd att UDPPn i tub är så stor, känns inte alls aktuellt för mig att köpa. Fast iofs har jag två mini, tror jag klarar mig med dem eftersom det inte är min favoritprimer.

  SvaraRadera