onsdag 19 januari 2011

Blå himmel


Idag körde jag isblått med skuggan Blue Sky från IsaDoras vårkollektion Fanciful. Ibland sägs det att blå skuggor inte passar till blå ögon, men det tycker jag är en missuppfattning, blått ger ett lyft till blicken tycker jag. Passar alla!


Även dagens sminkpackning var ganska slimmad (japp, jag sminkar mig delvis på jobbet numera, är så himla trött på morgonen). Jag hade med mig mineralfoundation från Clinique, rouget Make up store Luxury, skuggan Blue Sky och Clarins Wonder Mascara (jag har inte övergett Lash Doubling Mascara från Clinique, men Clarinsen passar bättre i mitt penselfodral. Visar någon annan dag!). Precis som de flesta dagar hade jag också UDPP, YSL Touche Èclat och Instant Lift for Brows.

Naturligtvis får det bli en liten detalj också idag. Mina kaniner är så fina! Hoppas att ni haft en bra onsdag, snart kan men börja säga "trevlig helg" igen!

12 kommentarer:

 1. Oh, skuggan passade dig alldeles utmärkt :) Den var jättefin på! Härligt blå.

  SvaraRadera
 2. Blått funkar finfint på alla tycker jag!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt fint! jag tycker att man ska ha de färger man gillar och strunta i såna regler. Blå ögonskugga till blå ögon tycker jag ger en klarare blick!

  SvaraRadera
 4. En riktigt "bli glad av färg".

  SvaraRadera
 5. Emilie: Tack så mycket!

  Ninni: Tack! Jag håller med!

  Käthe: Tack!

  Lina: Tack! Jag instämmer verkligen!

  SminkJante: Ja!

  SvaraRadera
 6. Vad fint det var! Blir sugen på att prova blå skugga själv - har en mellanblå som jag nästan aldrig har använt.

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig sminkning! Väldigt fina färger...

  SvaraRadera
 8. Bedårande kaniner! Fint smink med!

  SvaraRadera
 9. Des: Tack snälla! Prova, vetja!

  Emma P: Tack!!

  Sminkan: Tack!! Idag hade jag små ugglor :)

  SvaraRadera
 10. Enligt kontrastläran så framhävs ju inte ögonen av samma färg på ögonskuggan, men ögonen förstärks på ett annat sätt tycker jag eftersom det blir mer av samma färg totalt :). Dessutom beror det på vilken effekt man är ute efter och det behöver inte nödvändigtvis vara att få ögonen att poppa. Färgen ser lavendelblå ut på min dataskärm, vackert. Och vilken underbar färg på rouget det måste jag spana in.

  SvaraRadera
 11. Linda: Tack! Nej du har helt rätt i att de inte måste "poppa" :) Mer av samma färg är ju också effektfullt!

  SvaraRadera