onsdag 12 januari 2011

Galet, men grönt


Ikväll bjuder jag på lite halvkassa bilder med galen blick. Huvudsaken är att det är grönt!


Det var länge sedan Sugarbomb var framme, men i morse höll den glåmigheten effektivt borta tillsammans med gloPressed Base från GloMinerlas och YSL Touche Èclat. Till ögonen använde jag UDPP, Lash Doubling Mascara och Instant Lift for Brows från Clinique, kajalen Wooden Metal från Make up store och framför allt min fina Pop'n Petrol Palette från Lancôme. Ur den använde jag den ljusaste som highlighter och den gröna och den gröngrå till en mjuk vardagssotning.

11 kommentarer:

 1. Jättesnyggt. Jag har lite problem med min Wooden Metal från Make up store. Den är jättefin men jag tycker inte jag får till en bra stark linje med den. Är du nöjd med din?

  SvaraRadera
 2. Tycker inte alls du ser galen ut. Jättefint!

  SvaraRadera
 3. Kanonfint. Jag gillar lite galna bilder, det blir så mycket roligare då. Jag kanske skulle ta och vidareutveckla min tema månad att innehålla galna foto:)

  SvaraRadera
 4. Grönt är skönt - det uttrycket stämmer verkligen på dig!

  SvaraRadera
 5. Shamrock: Tack! Iblnad blir min linje också lite mesig. Skumt, för det är inget jag upplevt med andra MUS-kajaler.

  Sminkan: Tack :)

  SminkJante: Tack! Galen-foto-temamånad låter kul tycker jag ;)

  Ninni: Tack snälla!

  Käthe: Tack!

  SvaraRadera
 6. Den där Lancomepaletten alltså,mmm. GloMinerals Pressed base har jag varit nyfiken på ända sedan Bjooti nämnde den första gången, jag undrar: 1) funkar den bra på torr hud (har jag förstått saken rätt att du liksom jag har torr och känslig hy?) 2) använder du kabukiborste för att applicera den 3)Blir resultatet "lystrigt" som de flesta andra mineralfoundations eller är den helt matt? 4) har du recenserat den så kan jag läsa recensionen istället ;-)?/ Frågvis

  SvaraRadera
 7. Snyggt, men jo, lite galen tycker jag nog du ser ut:D

  Linda: Kan inte låta bli att lägga mig i lite, jag har den också, på mig just nu faktiskt. Självklart menar jag inte att Kerstin inte ska svara, du får mitt omdöme också bara.

  1) Yes, jag tycker den fungerar bra på torr hy. Inte så att man blir återfuktad såklart, men bättre än många andra mineralfoundations.

  2) Jag använder kabuki, svampen är så värdelös! Skitsvamp verkligen, särskilt med tanke på vad dem kostar, de borde skämmas att skicka med en sån.

  3) jag skulle säga att den är semimatt, du vet rätt naturlig, varken matt eller glow direkt.

  Hoppas det var till nån hjälp...

  SvaraRadera
 8. Linda: Lancompaletten är riktigt mumsig :)

  Jag köpte mina glomineraler efter tips från Bjooti och Rocketqueen, tror att jag har samma färg som de båda t o m. Här kommer lite svarsförsök:

  1. (och 4!) Jag har tyvärr inte recenserat glo-mineralerna, men håller i stort med Emma nedan. Den funkar bra på torr ty, men Cliniques Superbalanced funkar något bättre tycker jag. Fördelen med glo är nyansutbudet och den smidigare dosan.

  2. Jag använder också kabuki och dissar svampen helt.

  3. Håller med Emma :)

  Hoppas att du är nöjd med svaren!

  Emma P: Tack! Jag var nog lite galen igår ;) Nu är jag mest galet trött...

  Kul att vi tycker så lika om pressed basen!

  SvaraRadera
 9. Två så smarta tjejer kan inte ha fel;)

  SvaraRadera
 10. Emma P: Så måste det vara!

  SvaraRadera