söndag 30 maj 2010

Recension: Biotherm Deo Pure

(Schemlagt inlägg, hittat i utkast, skrivet i höstas). Efter att ha testat Biotherm Deo Pure i mer en än månad, är jag redo att ge ett omdöme om den. Omdömet blir mycket positivt. Doften känns fräsch och god utan att konkurrera med andra dofter. Deon gör även sitt jobb med att hålla torrt bra. Den nyduschade känslan sitter faktiskt i även efter exempelvis heldagsjobb med snabba cykelturer mellan uppdrag, nervösa möten, lite bakning/piff/fördrink hos kollega och sedan fest på fredagskvällen. Sådant klarar inte vilken deo som helst!


Enda nackdelen är priset (t ex 179 kr på Beauty Planet). Jag har inte köpt min dyrdeo själv, och är inte helt säker på att jag vill lägga så mycket pengar på en deo, Rexonas för ca 30 pix är nästan lika bra. Å andra sidan är 179 kr inte fasligt mycket pengar, en stiftdeo räcker ju väldigt länge. Vad anser ni om budgetdeos kontra lite finare varianter?

7 kommentarer:

 1. Jag kan tänka mig att betala lite mer men då ska de banne mig vara mycket bättre än de billiga.

  SvaraRadera
 2. Den där gillade jag också, tror jag köpte min på specialerbjudande på nån flygplats i Tyskland.

  SvaraRadera
 3. Tina: Ja, rent generellt kan jag också tänka mig att betala för kvalitet, men precis som du säger ska skillnaden var mer än försumbar!

  Ninni: Specialerbjudande är det bästa =)

  SvaraRadera
 4. den här är jag sugen på att testa! min favoritdeo (lady speed stick) finns inte att få tag på i sverige - eller spanien för den delen!

  SvaraRadera
 5. Tyckte att den verkade vara väldigt dyr, men är den bra så är den :) Gillar dock deokula betydligt mer än deostick.

  SvaraRadera
 6. Den låter superbra, men dyrt!!! Jag brukar köra Niveas deos, de funkar helt okej för mig. Är deolös ganska ofta också för den delen, beror lite på vad jag gör.

  SvaraRadera
 7. Karin: Gör det =)

  EmLa82: Aha, jag är tvärt om - föredrar stick istället för kula.

  Emma P: Ja, lite dyr är den... Vad skönt att du kan vara deolös. Jag har tänkt på det ibland, att det borde vara bra för huden att få vila sig då och då.

  SvaraRadera