fredag 21 maj 2010

Karnevalsyr shopping


När man har en rabattkupong med 20 % rabatt på alla kosmetik på H&M, då handlar man! Här ser ni min skörd. Allt från H&M, utom Mavalalacket som är från Lindex. Trots att det kommer från vårkollektionen var priset nedsatt till 22:50. Fynd!


Fler bilder på lacken och utförligare presentationer kommer förhoppningsvis i helgen. Hojta till om det är något särskilt ni är nyfikna på! Nu ska jag bege mig ut i karnevalsvimlet. Ha en riktigt trevlig fredagskväll!

11 kommentarer:

  1. Vilka fynd du har gjort, nu blir jag avundsjuk, hihi! Trevlig helg! :D

    SvaraRadera
  2. Jag måste köpa det där guldglittriga nagellacket, satan vad snyggt det var.

    SvaraRadera
  3. Härliga färger! Jag har också fyndat! Ta tre betala för två på dependlack! Yay!

    Jag vill så klart se alla lacken så snart som möjligt!

    SvaraRadera
  4. Vilka underbara fynd! Det guldiga lacket har jag och det är suveränt! Torkar snabbt och skimrar underbart. Har en annan färg av läppglanset du köpte och det är så himla skönt på läpparna och doftar/smakar underbart milt av vanilj så det är en storfavorit här!
    Ha en jättekul kväll!

    SvaraRadera
  5. Vilka många finingar! Blue My Mind är ett av mina favoritlack. Isadora-lacket är skitsnyggt, men jag har hört att formulan är sådär. Ska bli spännande att höra vad du tycker. :-)

    SvaraRadera
  6. Makeuponista: Jag är nöjd =) Trevlig helg till dig också!

    Des: Ja, en riktig snygg-chock!

    Sminkan: Var fyndar man Dependlack på det viset? Det vill jag också göra!

    Ninni: Ja, det är galet snyggt! Läppglanset verkar toppen! Det följde med mig ut på karnevalen igår. Vi hade mycket kul, men nu är vi trötta =)

    Nailtastic: BMM är jättesnyggt! Efter snabbswatch verkar IsaDoralacket bra. Jag har ett närbesläktat lila lack (creamy aubergine), och det är extremt bra.

    SvaraRadera
  7. Så fina! Jag skulle vilja se det guldiga holografiska. Jag har också fyndat förresten. tre stycken isadoralack köpte jag på H&M...

    SvaraRadera
  8. Emma P: Nu blir jag nyfiken på vilka du fyndat =)

    Sanna: Japp, jag är nöjd =)

    SvaraRadera
  9. Hihi:) Jag köpte Vintage Mint, Power Pink och Flashy Pink. Jag brukar sällan köpa Isadora-lack, men när de har dem på kampanj för sommaren kan jag tycka att det är lite kul att passa på...

    SvaraRadera
  10. Emma P: Bra köp! Jag brukar också passa på på kampanjer, för till ordinarie pris tycker jag att de är lite dyra...

    SvaraRadera