måndag 10 maj 2010

Mera Brandied Bronze



Idag fortsatte jag prova mig igenom Brandied Bronze. Det blev en just bronsig variant som jag tycker passade perfekt en måndag på jobbet. Färgerna är inte på något sätt unika i min samling, (finns ju i exempelvis Get Baked), men de är väldigt fina och bärbara. Imorgon blir det dock lite andra kulörer!


Lite öga, lite kinder och lite blundbild i olika ljus.


Utöver Brandied Bonzepaletten har jag använt Blushing blush i 110 Preacious Posy, också från Clinique, GOSH Love that beige som bas, Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil i Bourbon, Clinique High Impact Mascara och Touche Èclat från YSL under ögonen.

Utöver Touche Èclatten och Pore Minimizing Refining Serum från Clinique (ej i bild), körde jag utan bas. Jag skulle nämligen ha sprungit en tur direkt efter jobbet. Så blev det emellertid inte, men huden kanske uppskattade andningspausen ändå...

8 kommentarer:

  1. Superfint! Älskar de tonerna!

    SvaraRadera
  2. Det är verkligen en true Kerstin-palett! :D

    SvaraRadera
  3. Kabuki: Tack! Jag också =)

    Maria: Ja, 100% :)

    SvaraRadera
  4. Hrmpfff...råkade köpa ytterligare en klänning igår så det blir nog ingen palett för mig denna månaden. Men den är så jädra fin! Du är jättefin i dessa färger.

    SvaraRadera
  5. Fina färger och fina fräknar!

    SvaraRadera
  6. Ninni: Tack! För mig är det klänningarna som ligger risigt till just nu. Stod med tre st i handen häromdagen, men hängde tillbaka...

    Sminkan: Tack snälla du!

    SvaraRadera