fredag 7 maj 2010

Mac-snack


Jag tänkte väcka lite i kategorin oshoppat här i bloggen. Ibland är det ju lika intressant att resonera kring hur man tänker när man inte shoppar, som kring alla shoppingfynd.

När jag haffade mitt Blue India från Give me Liberty of London and MAC spanade jag givetvis runt på några andra godsaker:
  • Ögonskuggan Birds and Berries såg så fin ut! Asken är underbar, färgen likaså. Men, jag har många skuggor i snarlika nyanser, så jag fick inte köpa skuggan bara för att asken är fin.
  • Läppstiftet Ever Hip ångrar jag verkligen att jag inte köpte. Det var galet fint, jag både provade och swatchade. Varför köpte jag det inte ?!
  • Lysterpudret eller rouget Shell Pearl var också ljuvligt fint. Nyansen är perfekt, men produkten är knapt tillräckligt pigmenterad för att användas som rouge. För tjusig lyster har jag ju faktiskt min Benefit Georgia...

Om jag ska vara ärlig är läppbilderna inte särskilt bra. De togs dessvärre någon timme efter att jag applicerat stiftet.


Läppstiftet Ever Hip och läppglanset Perennial High Style på handryggen. Läppglanset är nästan lika fint som stiftet, men jag har så många läppglans. Här stämmer färgen bättre. "Bright pink coral" är ingen dum beskrivning!


Summan av kardemumman blev alltså "bara" Blue India, men det är allt bra fint, så jag känner mig nöjd. Hur blev det för er? Dras ni lätt med av tjusiga lanseringar och söta förpackningar?

6 kommentarer:

  1. Jag faller faktiskt sällan för kollektioner och MAC lockar mig inte särdeles, jag har några få produkter därifrån, men inget från kollektionerna. Kan inte riktigt förklara vad det är som gör mig köpsugen förutom möjligen när det är fynd av olika slag. Saker som inte finns i Sverige brukar dock locka såsom Bobbi Brown och Benefit, märkligt nog...

    SvaraRadera
  2. Förpackningarna spelar stor del för mig men i detta fall har jag inte köpt något ifrån MAC,även fast jag ville ha ett stift, det tycker plånboken om! :)

    SvaraRadera
  3. Ninni: Fynd och svåråtkomlighet är verkligen inga dåliga köpsugsigångsättare =) Något av det värsta i den genren är ju sephoras hemsida...

    Makeuponista: Ja, det är nog bra att avstå ibland. Min plånbok är också hyfsat nöjd.

    SvaraRadera
  4. Jag dras väldigt lätt med. Fast jag brukar försöka sova på saken, då ser man för det mesta klarare på eventuella inköp. Fungerar ju inte alltid, men rör det sig om nätshopping eller sånt som inte tar slut så tycker jag det är en bra modell.

    SvaraRadera
  5. Tycker du hade ett jäkligt bra resonemang där! Kul att läsa dessutom!

    SvaraRadera
  6. Emma P: Sova på saken är väldigt bra! Ibland är jag dock dum och gör det lite för länge, så att det jag vi ha är slut när jag väl bestämt mig. Inte helt ovanlig faktiskt, jag är lite långsam ibland.

    Sminkan: Tack! Kul att du gillar =)

    SvaraRadera