lördag 27 september 2014

Recension: Lumene Touch of Radiance Highlighter

Oj, vilken tid det tagit att få till denna recensionen, men så blir det ibland. Lumenes penselconcealer Touch of Radiance Highlighter finns som tur är fortfarande i sortimentet, så det kanske inte är så farligt att jag varit långsam. Långsamheten är egentligen oförklarlig, Touch of Radiance Highlighter har mer eller mindre bott i min handväska sedan i januari...

Till produkten! Touch of Radiance Highlighter (129 kr för 1,8 ml, följ länk för färgprov) lovar strålande hud på ett ögonblick. Formulan innehåller ljusreflekterande pigment, hjotronfröextrakt som skyddar huden och håller den mjuk samt c-vitamin och andra antioxidanter som ger näring. Ljuset reflekteras optiskt och strålande lyster utlovas bland annat med hjälp av boronnitride och silica. Innehåller varken parabener eller alkohol. Touch of Radiance Highlighter kommer två nyanser. Jag har hållit mig till den ljusaste, även under sommarhalvåret.  

Hur är då Touch of Radiance Highlighter? I produktnamnet ingår "highlighter", men jag skulle ändå vilja kalla den concealer. Man kan ljusa upp en del med den, beroende på hur ljus eller mörk man är från början. Den är inte lika skir som exempelvis YSL Touche Èclat, men inte heller lika täckande som en heltäckande concealer. Just denna täckningsgrad passar mig bra! Jag vill att hudens lyster och fräknar ska synas igenom, även om jag vill dölja skuggor vid näsvingarna, lite rött kring munnen, mörka ringar under ögonen eller ljusa upp amourbågen.

Vill man vara riktigt petig är det ju bättre att ha olika kulörer och produkter till alla de ovan nämnda områdena, men de gånger man är ute efter en allroundprodukt är Lumenes Touch of Radiance Highlighter ett utmärkt val. Mycket handväskvänlig!
Betyg: 4 av 5
Förpackningen är smidig och bra, priset likaså. Plus i kanten också för att concealern sitter bra .För högsta betyg hade jag velat se fler färger och att produkten inte var parfymerad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar