onsdag 10 september 2014

Nyhet: Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush

 
Håll i hatten, vänner,  Cliniques berömda trestegshudvård har fått en ny bästis, nämligen ansiktsborsten Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush. Den är utvecklad av hudläkare och ingenjörer och presenteras som en rengöringsrevolution. Skonsam nog att användas två gånger om dagen ska den den ge en en helt ny typ av rengöring som ger den fräschaste hälsosammaste hyn någonsin. Huden ska se mjukare och mer strålande ut och porerna ska renas. Särskilt det sistnämnda låter ju rysligt lovande tycker jag!

Just rengöring har länge varit en hörnsten i Cliniques hudvård. Huden får en bättre förmåga att reparera sig själv om den först renas från smuts, olja och luftföroreningar. Då minskar risken för för tilltäpta porer och därmed finnar och utslag. Även hudbarriären stärks och huden tar emot fukt bättre, vilket minskar torrhetslinjer.

Vad är du speciellt med The Sonic System Purifying Cleansing Brush? Själva borsten i borsten har två olika längder och mjukhetsgrader (likt en avancerad tandborste). Den ljusgröna vinklade tippen har lite styvare och kortare strån som lämpar sig för t-zonen medan de vita är mjukare och  lämpar sig för större delar av ansiktet med mindre sebum. Borstens vibrationer ger ansiktet en mjuk massage och löser smutsen bättre än vanlig tvätt. Det ergonomiskt utformade handtaget underlättar vid användning, samtidigt som det går att lägga borsten plant för att torka.

Jag associerar hela tiden till eltandborstar här, en annan gemensam funktion är att borsten har en timer som stänger av efter de 30 sekunders användning som rekommenderas i början. Efterhand kan man borsta på en hel minut, två gånger om dagen.

The Sonic System Purifying Cleansing Brush är tänkt att användas tillsammans med Cliniques 3-stegs Facial Soaps som passar din hudtyp (jag kör på ettan!). Kombinationen borste-ansiktstvål lovar slätare mer strålande hud med färre tilltäppta porer. Efterföljande hudsvårdprodukter ska även absorberas bättre och på så vis bli mer verksamma. Borsten är testad på alla hudtyper och ska fungera även för oss med lite känsligare hud.

The Sonic System Purifying Cleansing Brush släpps nu i augusti (i Cliniques svenska webhsop här!) och kostar 995 kronor (två års garanti!). Refill av borsthuvudet kostar 180 kr. Om ni är nyfikna skulle jag passa på att slå till nästa gång ni får en 20%-check på Åhléns eller Kicks...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar