fredag 12 september 2014

Holofredag med Cosmic Fate + eventuell fortsättning

Glad holofredag på er! Jag firar veckans holofredag med Color Clubs Cosmic Fate från Halo Hues i sol. Hur firar ni?

Jag är lite i valet och kvalet om hur holofredagarna ska fortsätta. Ibland känns det som om intresset svalnat lite. Själv köper jag för få lack för att hålla igång med nytt, men repriser kanske inte gör så mycket, eller vad tycker ni? Jag funderar också lite på om någon annan är sugen på att föra traditionen vidare. När jag blir tvåbarnsmamma i vinter känns det orealistiskt att kunna hålla igång, jag räknar med att oftast inte ens veta vilken veckodag det är... Hoppas ni vill ge mig lite input i frågan!


   
   

8 kommentarer:

 1. Åh vackert!
  Och repriser är inget fel, jag tycker det vore jättesynd om Holofredagen försvann. Tove är lite inne på samma linje där med Blå Måndag, vore synd om alla dagar försvann ju? Men jag märker också av ett svalnande intresse.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och tack för input, jag ska fundera lite :)

   Radera
 2. Mycket fint, även jag gillar repriser och holotc på vanliga lack. Har själv inte våldsmycket holo och de jag har ser jag till att visa på fredagar, även om jag inte alltid lyckas. Ett förslag vore ju att du inte lämnar ifrån dig holofredag helt, utan delar den med 1-2 andra personer också (förslagsvis de som är med oftast på senaste tiden) och att man kan länka till någon av de 2-3 värdarna och att linkupen finns hos de 2-3 värdarna. Tänker mig att olika bloggar kan dra fler deltagare. Vore ju tråkigt om den försvann helt, å andra sidan har jag ju full förståelse om den försvann om det inte finns underlag/tid etc. Man ska ju ha tid att leva också. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. tack!

   Att dela kanske är en bra idé, det ska jag fundera på. Bara det inte blir ännu mer fixande o trixande med det....

   Radera
 3. Personligen tycker jag det vore väldigt tråkigt om holofredag försvann även om jag har full respekt för din känsla om framtiden.
  Jag är ju en av dem som inte har deltagit under det senaste halvåret vilket jag nu känner lite dåligt samvete för. Men sanningen är att jag knappt hinner med bloggen själv längre, än mindre delta i någon annan temadag än min egna. Tror det svalnande är generellt för alla temadagar, märker av det även på söndagarna. Kanske behövs det förnyelse för att upprätthålla intresset?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men det är ju just det; att man egentligen inte ska ha dåligt samvete för blogggrejer. Komplicerat! Lite förnyelse är säkert inte dumt!

   Radera
 4. Holofredag och någon enstaka nailartsöndag är de enda tema dagarna jag har brytt mig om sedan förra vårvintern. Men det är ju så att det är helt och hållet upp till dig om du vill fortsätta eller inte. Som sagt - du blir snart mamma till två små och då finns det andra saker att prioritera än vackra holosprakande nagellack. Du har ju hållit igång det här temat bra länge nu så vill du skicka facklan vidare - gör det. Vill du bara avsluta - gör det. Jag kommer ju knappast sluta läsa din blogg om holofredag försvinner.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ju himla härligt att höra :) Kram tillbaka!

   Radera