måndag 8 september 2014

ACO Limited Edition Orange Blossom

ACO, som beskrivs som nordens mest älskade hudvårdsmärke och dessutom är en personlig favorit, fyller 75 år i år! Grattis ACO! Inför 75-årsjubileet i höst har man tagit fram två välgörande och väldoftande produkter som säljs i begränsad upplaga. Apelsinblomma är en favoritdoft hos mig, så jag blir väldigt nyfiken!

ACO Limited Edition Body Lotion (65 kr/ 200 ml) ska vara en rik och krämig kroppslotion som ger huden extra vård och omtanke med en varm doft av apelsinblomma. Naturligt kakaosmör som är tänkt att hålla torr skandinavisk hud mjuk och len genom hela vintern. Denna lotion har en pH-balans på 5 för att spegla hudens egna pH- värde och innehåller även 19 % fett för att lämna huden mjuk och len.

ACO Limited Edition Shower Cream (49 kr/ 200 ml) doftar också apelsinblomma och  presenteras som en krämig och skönt löddrande duschkräm som gör huden ren och tillför fukt för att behålla den mjuk och len. Den innehåller naturliga återfuktare som oljor från jojoba och bomullsfrö som ger extra vård och omtanke. Formulan löddrar och har ett pH-värde på 5 och innehåller även 2 % fett (älskar att ACO alltid skriver ut fettprocenten i sina produkter, särskilt i ansiktskrämer!).

Jag brukar som sagt gilla ACO, och doften här gör mig inte mindre hoppfull. ACO brukar vara väldigt prisvärda och hudvänliga, passar dessutom ofta flera i familjen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar