söndag 28 september 2014

Höstig skittle till NailArt Sunday

 
Yes, jag lyckas pricka in NailArt Sunday hos LeLack denna veckan också! Skittlar eller cirkusmanikyrer är ju min favoritnailart, så givetvis slår jag till på en sådan i höstkulörer till veckans hösttema.

Ni ser lacken:

Jag rensade ur den överfulla Helmer häromdagen (har bestämt att en Helmer är min gräns för vad som är rimligt, resten av livet och familjen ska ju också få plats!). Ambitionen var att göra mig av med hälften, men det blev nog bara en fjärdedel. Åtminstone alla rena dupes åkte ut. Summan av kardemumman blev att jag kände mig inspirerad att plocka fram en del äldre favoriter. Även om det kommer nytt och skojigt hela tiden har man ju en hel del hemma som man egentligen gillar bättre! Hur tänker ni kring nya och gamla lack? Hinner ni använda alla era sparade dyrgripar?

20 kommentarer:

 1. Riktigt snyggt och höstigt! Ja du, jag är dålig på att slänga tyvärr. Skulle definitivt behöva rensa lite i min Helmer...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Lite rens behövs alltid :)

   Radera
 2. Väldigt fina färger!
  Jag är uppe i 2 1/2 Helmers... Jag borde verkligen rensa!!

  SvaraRadera
 3. Härliga höstfärger! Jag kör också någon rensning ibland, men jag har ännu inte på långa vägar så många lack så de fyller en hel Helmer. Då har det blivit att jag rensar ut kanske 5 lack åt gången. Och så försöker jag cirkulera mellan att använda nya och gamla lack :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Cirkulation är en bra metod :)

   Radera
 4. Härlig höst manikyr. Orly lacket ser jäkligt snyggt ut

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det är extremt fint, måste använda det på egen hand snart igen!

   Radera
 5. Scchnyggt! Läcker färgkombo och även jag tycker Orlys Flicker ser kanonläckert ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar! Det är galet fint, ett av de bästa höstlacken!

   Radera
 6. Jag upptäckte igår att jag nu är uppe i 600 lack.. Jag älskar att använda om, men just nu har jag ganska många nya otestade.. Men annars är jag duktig på att använda om, eller jag vill gärna tro det.

  Och vilken snygg skittle! Blev sugen själv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj! Jag vågar inte ens räkna mina...

   Kan tänka mig att du har en del fint nytt kvar från USA-shoppingen :)

   Radera
 7. Älskar skittles och din har så härliga färger!

  Jag bröt också precis 600 sträcket och ska försöka göra en ordentlig rensning då jag inte för mitt liv kan förstå varför jag ska ha så många lack. Fast det är alltid så svårt när man sitter där och ska rensa. Blogsale verkar bara funka på "ovanliga" lack och Indielack så det blir en Tradera omgång när vi är hemma från Tyskland igen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   Oj, 600! Tror jag ligger i lä :) Nu när jag har rensat så duktigt kan jag ju alltid shoppa loss lite hos dig i så fall ;)

   Radera
 8. Jag har inte så många lack. Försöker att begränsa mig, och framförallt inte köpa för snarlika färger (tyvärr var Crimson Kiss inte min färg, varken i flaskan eller på nageln, så det fick vila). Jag använder om dem, och skittles är ett toppensätt att använda flera. Du har inspirerat mig att våga skittles. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att kunna inspirera!

   Synd på Crimson Kiss... Jag rensade faktiskt ut MUS Kerstin trots namnet, det är en trist mellanrosa kulör som jag aldrig använder.

   Radera
 9. Har nyligen kommit över 800 och de är väl egentligen några hundra för många men jag har platsen att förvara dem utan att de är ivägen. Men jag hade helt klart kunnat bli duktigare på att återanvända lacken.
  Fire Up är ett riktigt snyggt lack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojoj :) Ja, Fire up är kanon!

   Radera