måndag 22 september 2014

Mina tankar om Cliniques Chubby Stick Cheek Colour Balm + färgprover

Jag tänkte inte hålla er på halster länge i väntan på mina tankar om Cliniques Chubby Stick Cheek Colour Balm. Jag gillar Chubby Sticksen för läppar och ögon och jag gillar krämrouge, så det känns ganska givet att även rougekritorna gick hem hos mig!
 
Precis som utlovat är färgen byggbar. Man kan få ett väldigt skirt och naturlig resultat eller mer färg. Färgen appliceras med fördel direkt från penna på kinden för att sedan sudda med fingrar (eller borste), eller kan man doppa borsten i pennan och sedan måla med den. Jag har provat med en liten knubbig foundationborste och det fungerar finfint. Oftast föredrar jag dock fingrarna, det är så smidigt att bara ta med sin tjocka lilla krita om man vill bättra på.

Just krämrouge är så himla bra till att fejka naturlig rosor på kinderna tycker jag. Själva krämformulan ger fin lyster utan att bli glittrig eller fet, den smälter in i huden så  mycket bättre än puder. De flesta krämrouge jag testat sitter bra, så även  Chubby Stick Cheek Colour Balm.

Chubby Stick Cheek Colour Balm kostar 260 kr och passar alla hudtyper. Här ser ni färgerna Amp’d up Apple, Roly Poly Rosy och Plumped up Peony

Känner jag mig själv rätt kommer jag inom kort att lägga vantarna även på koralligare Robust Rhubarb, det var nämligen den jag var mest sugen på från början. Vilka färger blir ni mest sugna på?

2 kommentarer:

  1. De ser fina ut fast jag är typ hundra på att detta inte är en produkt för mig, har aldrig fastnat för krämrouge.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Om man redan testat mycket kräm och inte gillar är det ju en sak, men jag tror att många som inte vågat testa skulle gilla mer än de tror :)

      Radera