tisdag 9 september 2014

Nyhet: IsaDora ProTect Face Primer SPF 30

Nytt släpp från IsaDora, denna gången en primer med hög solskyddsfaktor. Vid en första anblick känns nyheten som en nära släkting till UnderCover Face Primer (som jag verkligen gillade), men med högre solskyddsfaktor. Lite kul, för det var precis vad jag efterlyste i recensionen av den förstnämnda. 

Nu ska vi ta en titt på nyheten ProTect Face Primer SPF 30 (159 kr) i punktform:
 • UVA- och UVB-filter med SPF 30.
 • Den lovar stimulerar kollagenproduktionen, reducerar rynkor, fyller ut och slätar ut huden med kollagenpeptider.
 • Konsistensen ska vara kräm/gel och kännas lätt och fuktgivande utan att var silikonig.
 • Oljefri, ska passa alla hudtyper.
 • Lovar hålla smink på plats hela dagen
I pressutskicket fanns som synes även två borstnyheter:
Perfect Face Brush (139 kr) ska passa till alla sorters ansiktssmink, flytande, kräm eller puder. Borsten lovar jämn applikation med ett felfritt slutresultat, från skirt till täckande. Den är tillverkad av syntet. Den något avsmalnande borstformen ska följe ansiktets konturer perfekt. Det korta skaftet gör att du får ett stadigt grepp och exakt kontroll vid applicering.

Concealer Brush (109 kr) är också av syntethår (bra, tycker jag!). Man ska kunna jobba med större ytor (mörka ringar under ögonen, rodnade näsvingar) med den stora breda sidan, eller med precision på prickar och finnar med den smala sidan.
 
På pressbilden syns även Color Correcting Concealer (159kr), vilket påminner mig om att jag ännu inte delgett er mina åsikter kring den. Det få bli ändring på det snarast!

4 kommentarer:

 1. De kanske läste ditt blogginlägg! ;)

  SvaraRadera
 2. Vet du, det var precis vad jag tänkte när den anlände, på beställning av Kerstin:) Jag har inte testat den än men de primers jag har testat från IsaDora har verkligen inte imponerat så känner mig inte jättepepp. Däremot så gillar jag borstarna, framför allt foundationborsten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe :) Ja, borstarna verkar supermjuka och bra!

   Har du testat Under Cover, den gillade jag mycket!

   Radera