tisdag 25 januari 2011

Dagens grönöga



Dagens och gårdagens öga - lite grönare än vad bilderna antyder.


Här ser ni lite av dagens gunk: skuggor IsaDora-paletten Bohemian Rhapsody, ett gamla med fina rouget Blush délicieux i Nougat poudré från L'Oréal och nya eyelinern Metallic Olive från elf. Givetvis var även nya primern Shadow Insurance Glitter Glue från Too Faced med i bilden!

Naglarna, IsaDora Hunter Green ovanpå Scenond Nail, får också vara med på ett hörn. Vacker, men svårfotad färg! Nu ska jag stupa i säng. Är helt galet vinter- och jobbtrött.

7 kommentarer:

  1. Fin makeup och naglar, Hunter green är jättesnygg! Paletten ser så användbar ut, ångrar att jag inte köpte en, hihi! :)

    SvaraRadera
  2. Ser jättefint ut. Vad gillar du eyelinern? Är den bra? Jag är lite svag för gel-liners i burk nämligen men har läst både bra och dåliga saker om dessa.

    SvaraRadera
  3. Oh vad fint :) jag gillar min bohemian rhapsodypalett massor! Och vilket sammanträffande sen, jag hade på mig hunters green igår ^^

    SvaraRadera
  4. Josephine: Tack! Det är en extremt användbara palett!

    Ninni: Tack! Jag tycker den är helt ok, inte superpigmenterad, men helt ok. Verkar sitta hyfsat bra.

    Emilie: Tack! Great minds :)

    SvaraRadera
  5. Naglarna är ju supersnygga!!

    SvaraRadera
  6. Riktigt snyggt och sådär 80-talslyxigt som de såg ut i Falcon Crest :). Jag är svag för olivgröna ögonskuggor och de andra färgerna matchar perfekt.Fin palett det där - också ;-).

    SvaraRadera