lördag 26 april 2014

Veckans öga

En enkel sminkning som denna har jag haft alla dagar den senaste veckan, och kanske även förra om jag tänker efter.  Ibland tryter helt enkelt inspirationen. Då är det tur att även det enkla kan kännas kul tack vare en ny produkt. Min nya beigea Chubby Stick for Eyes och fina blomrouget Cheek Pop är riktigt kul att använda!

Här ser ni vad jag använt:  Shimmer Waves Coral och Metallic Eye Definer Pencil i Copper Brown från The Body Shop, fina highlightern Oyster Gold från MeMeMe, nyheterna Cheek Pop i Ginger Pop och Chubby Stick Shadow Tint for Eyes från Clinique 01Bountiful Beige (färgprover), UDPP, maskaran Silfr i brunt från IDUN Minerals, Miracle Lip Sorbet från Lumene i nyansen 14 Fresh Morning och Superprimer Color Corrects Redness (recension här!) från Clinique.

2 kommentarer:

  1. Jättefint! Jag har knappt sminkat ögonen den senaste tiden men nu har jag tagit med mig lite ögonskuggor till killen så jag kan sminka mig om jag får lust :)

    SvaraRadera
  2. Enkelt och snyggt! Jag är väldigt imponerad av att du så ofta sminkar dig ordentligt och dessutom varierat till vardags, jag är i regel så morgontrött att jag bara drar på lite bassmink, mascara och ögonbryn.

    SvaraRadera