söndag 27 april 2014

Recension: The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-in-Oil


Jag har legat lite på latsidan med recensioner sistone, men från och med nu blir det ändring på det. Först ut är The Body Shops Vitamin E Overnight Serum-in-Oil (285 kr för 28 ml). Detta oljeserum lovar extra fukt och vård till trött hy. Den ska vara lätt och absorberas snabbt utan att kännas fet och lovar fukt i upp till 24 timmar. Effekt utlovas redan efter första natten. 

Jag har testat den ett bra tag, nästan varje kväll. Serumet känns skönt, lite som en extra boost till nattkrämen, men ändå blir jag lite besviken. Det är svårt att sätta fingret på exakt vad som saknas, men kicken uteblir på något sätt. Hyn blir mer fuktmättad, men inte uppiggad. Det känns också som att iallafall min hy kunde haft nytta av ännu lite mer fukt. Kanske är Vitamin E Overnight Serum-in-Oil lite för lätt för mig även om det är ett oljeserum?
Betyg: 3 av 5
Nu vill jag inte låta onödigt gnällig, det är inte så att jag ogillar Vitamin E Overnight Serum-in-Oil. Jag kommer säkerligen att använda upp min flaska, även om jag inte omedelbart kastar mig ut efter en ny när den tar slut. Jag kommer istället att hala fram ytterligare en Nutriganics Drops of Youth Serum. Det är nämligen det bästa serum jag testat!

Jag är nyfiken på vad ni tycker om Vitamin E Overnight Serum-in-Oil. Berätta gärna i kommentarerna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar