torsdag 17 april 2014

Nyfiken på: Cicamed Vanilla Scrub

Cicamed presenterar i vår en ny ansiktsskrubb, Vanilla Scrub (250 kr). Det rör sig om en skonsam och rengörande ansiktspeeling med doft av vanilj och pepparmint. Det är en mekanisk peeling som len och mjuk hy med förnyad lyster, utan att irritera eller rubba hudens naturliga fuktbalans. Skrubbkornen är runda och har en slät yta, vilket gör att de får bort döda hudceller och orenheter utan att skada huden. För att samtidigt återfukta huden innehåller Cicamed Vanilla Scrub mjukgörande kokosolja och kakaosmör. Produkten är så mild att den kan användas 1-3 gånger i veckan.

Jag har hört en hel del gott om Cicamed på sistone och är nyfiken på skrubben. Det är verkligen en svår balansgång för skrubbar att vara effektiva utan att stressa huden. Cicamed Vanilla Scrub låter som en sort som klarar balansakten, eller vad tror ni? 

Vanilla Scrub ingår i serien Cicamed Organic Science, som består av tio speciellt framtagna produkter med exklusiva högpreseterande ingredienser. Just nu finns en necessär (225 kr) designad av Ceannis med mönster i samma färger som Cicamed Organic Science. Visst ser den snygg ut?

Märket finns att köpa på salonger, Bangerhead.se eller SkinCity.se.

2 kommentarer:

  1. Jag är jättenyfiken på att prova skrubben :) den verkar jättebra, och necessären är ju såå snygg :)

    SvaraRadera