måndag 7 april 2014

Nyhet: Keune Satin Oil Care Line


Keune är ett hårvårdsmärke jag varit nyfiken på länge, men ännu inte testat något av. Nu kanske det blir ändring på det, för nys linjen Care Line Satin Oil låter som klippt och skuren för mig.

I Care Line Satin Oil ingår fyra produkter med en blandning av essentiella mineraler och en rik, lyxig sammansättning av oljor som ska verka på djupet i hårets olika skikt. 

I serien ingår Care Line Satin Oil Shampoo & Conditioner med Yangu-, Monoi-, Sötmandel- och Maracujaolja ger glans, näring och mjukhet till håret. Balsammet är även berikat med  papayafröolja för en djupgående men samtidigt viktlös behandling. Silkesmjukt och friskt hår utlovas. Yanguolja ska även innehålla UV-skydd, det gillar jag.

Utöver schampo och balsam ingår hårolja för olika hårtyper, en variant för fint/normale hår och en för behandlat/kraftigt hår. Jag är naturligvis nyfiken på den senare.

Oljorna kan användas som oljeinpackning (kortare för glans, eller över natten), värmeskydd eller som finish. De ser ut att komma i spray- eller pumpflaska och det är ju inte alls dumt!

Nu inser jag att jag inte har några prisuppgifter, men jag får lov att återkomma med det senare. Tills dess: Har ni testat något från Keune? Berätta gärna!

2 kommentarer:

  1. låter ju lovande, hårvård är alltid spännande. älskar håroljor :)

    SvaraRadera