tisdag 29 april 2014

Nyhet: The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream

Idag är det dags för fler sommarnyheter från The Body Shop! De två tidigare BB-krämern  Vitamin E Cool BB Cream och All-in-one BB Cream har fått sällskap av nyheten Tea Tree Flawless BB Cream (40 ml, 150 kr).

Tea Tree Flawless BB Cream lovar omedelbar utjämning av hudtonen och ett nedmattat men naturligt resultat med lätt täckning. Som namnet antyder innehåller den tea treeolja som är känd för att motverka orenheter. Oljan är Community Fare Trade-producerad och kommer från Kenya.

Jag får intrycket att den passar bäst för den mindre torra hyn, men jag tänker testa loss ändå! 
 
 Tea Tree Flawless BB Cream kommer i tre färger, 01 Light, 02 Medium och 03 Dark.

I nyhetsutskicket från The Body Shop fanns även denna trevliga korg. Den innehåller vårens alla skönhetsmåsten:
  • Honey Bronze Shimmering Dry Oil (100 ml, 255 kr). Verkligen ett sommarmåste för mig! Jag har använt min hur mycket som helst, på stranden och på bröllop, på kroppen och i håret.
  • Nutriganics Drops of Youth Serum (30 resp 50 ml, 375 resp 495 kr), även känd som "det bästa serum jag testat". Följ länk i namnet för recension.
  • All-in-one BB Cream  (25 ml, 200 kr), redan en klassiker. Finns i fyra färger.
  • Vitamin E Face Mist (100 ml, 130 kr). Denna är ny för mig, ska bli kul att testa!
  • Shimmer Waves Coral (8,5 g, 265 kr ) har jag sedan tidigare. Används nästan varje dag, en bra sak att mota glåmighet och trötthet med.
  • Lip & Cheek Stain (8 ml, 155 kr). Naturlig rodnad för läppar och kinder. Finns i Rose, Pink och Coral. Jag ser fram emot att stifta bekantskap med denna!
Kul måste jag säga att åtminstone tre av den verkligen är skönhetsmåsten här hemma hos mig! Nu är jag nyfiken: Vad har ni för tankar om Tea Tree Flawless BB Cream och The Body Shop Beauty Must Haves våren 2014?

2 kommentarer:

  1. Har provat den sedan jag fick hem den och jag gillar den riktigt mycket :)

    SvaraRadera