tisdag 8 april 2014

En riktigt ful manikyr och misstag


Uppdatering och pudel: OJ! Detta är ju inte alls ett lack, utan en highlighter. Tack uppmärksamma läsare för den upplysningen. Jag hade inte en tanke på det när jag rensade skrivbordet och slängde ner flaskan bland otestade lack för att hala upp den flera månader senare. Tänk så fel det kan bli när man inte använder produkter som det är tänkt! Jag ämnar snarast återkomma till denna fina flaska med en helt annan approach.

Vi kan inte bara ha tjusiga lack här i bloggen, här ser ni istället en riktigt ful manikyr. Lacket heter Oyster Gold och kommer från MeMeMe. Jag har fått det i en Glossybox som jag vunnit i en tävling, men nu inser att jag inte skrivit om. Hur som helst är det en katastrof. Efter första lagret trodde jag att det möjligen kunde räddas med ett andra lager, men nej. Det blev snarare värre. Situationen räddades sedan med glitter.


Hu säger jag bara. Hu!

9 kommentarer:

 1. Fast det där är väl en highlighter? :) Jag fick den i Glossybox och använder på kindbenen för att highlighta.
  (http://www.mememecosmetics.co.uk/beat-the-blues)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen, du skojar?! Det förklarar verkligen saken. OMG, jag skyller på småbarnsföräldersömnbristn och skäms lite...

   Radera
  2. Haha, måste hålla med Emma nedan att det är imponerande att du fick det att ändå funka som nagellack. :D Det ju inte helt jättekonstigt att du råkade ta fel med tanke på flaskan och penseln liksom. :)

   Radera
 2. Känner åxå igen att jag sett att det är en highlighter som en del fick i glossybox. Om det nu är den så undrar jag hur sjutton du fick den att torka/stelna på naglarna ?! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, för att vara highlighter torkade den rätt bra ;)

   Radera
 3. Haha...ja så kan det gå, skrattar inte åt dej elakt, utan igenkännande:)
  Just det där med tork tid och så;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag är själv lite chockad här! Förvirringen når nya nivåer.

   Jag måste genast testa produkten som det är tänkt!

   Radera
 4. Men Gud vad roligt!:D under rådande omständigheter tycker jag dessutom att den presterade ganska väl:) du gjorde min morgon lite nu känner jag...

  SvaraRadera
 5. Haha, jätteroligt misstag ju! Och tur att det har ett annat användningsområde för det gjorde sig verkligen inte på naglarna. ;-)

  SvaraRadera