fredag 11 november 2011

Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector - nu i två nyanser även i Sverige


Jag har skrivit här både en och två gånger om Garnier nya BB Cream Miracle Skin Perfector. Den har funnits i Sverige ett tag nu, men endast i nyansen Medium. Nu har jag från säkra källor fått veta att även den ljusare nyansen Light är på ingång här i Sverige. Hurra!

Vad är det då som utgör själva miraklet i en BB-kräm? Jo, den ska i princip reducera hudvårds- och sminkrutinen till en tub. Den ger fukt, lyster och jämnar/fyller ut med lipidure, hyaluronsyra, glycerin och vitamin C, den skyddar mot solen med SPF och den fungerar som concealer och foundation med hjälp av mineralpigment och en "hybridformula med nylon". Nylon låter kanske lite läskigt, men jag är så nyfiken så jag kommer inte att låta något sådant avskräcka mig från testning.

I BB-krämer brukar det traditionellt finnas inslag också av finnbekämpning. Det står inget om det i pressmaterialet kring Miracle Skin Perfector, så jag får återkomma när jag väl har en tub i min hand.

Miracle Skin Perfector finns i nyanserna Light och Medium och kostar ca 115 kr.

8 kommentarer:

  1. Allt-i-ett produkter är alltid väldigt lockande tycker jag. Ska bli roligt att läsa vad du tycker om den sen, kanske är det värt att testa om den får positiv kritik :)

    SvaraRadera
  2. Låter ju bra! Bara det nu inte är mer som en färgad fuktighetscreme!
    Ser fram emot att få läsa vad du tycker om den.

    SvaraRadera
  3. Cactus: Ja, visst är de! Jag lovar att testa och berätta :)

    Lotta: Kanske är det som en färgad dagkräm, men ännu bättre? Det är vad jag hoppas på!

    SvaraRadera
  4. Hmm, jag vet inte. Det verkar som om hela grejen med BB Creams har glömts bort här. De ska ju vara bra för problemhud och ha superhög SPF liksom, vad hände med det? Sen kan jag tänka mig att de passar nordisk hud iofs men nej, det är inget som frestar mig, de asiatiska tilltalar mig mer om man dömer av beskrivningarna...

    SvaraRadera
  5. Emma P: Ja de brukar ju ha lite högre spf. Det vore kul Garniern dyker upp med högre spf till sommaren, det kanske den gör. Jag är också nyfiken på de asiatiska, men tilltalas samtidigt av tillgängligheten och priser på Gariners.

    SvaraRadera
  6. Jag får erkänna att jag har lite svårt att känna av hajpen. Är inte så påläst när det gäller tanken med BB Creams över huvud taget - ska de använads som komplement till dagkräm och foundation, eller ersätta foundation?

    Hur som helst är den nog inte något för min känsliga torra och reaktiva hy...

    SvaraRadera
  7. När jag först började höra talas om BB creams tänkte jag att det var mot "blemishes" som i finnar. Men det verkar det ju inte vara tyvärr :(
    Tror inte det är nåt för min feta, glansiga, orena hy. Jag väntar och ser vad ni recensenter säger :)

    SvaraRadera
  8. Makeupoholic: Som jag förstår ska de ersätta hela kittet. Jag är dock tämligen säker på att jag behöver fuktkräm under. Jag är mest nyfiken eftersom jag alltid tycker att foundations täcker för mycket och ser för onaturliga ut.

    Nissa: Jag har också uppfattat det hela så! Så fort jag har en tub i min hand ska jag undersöka detta om de funkar mot oren hy!

    SvaraRadera