fredag 11 november 2011

Nyfiken på: L’Oréal Luminizers



Under hösten har L'Oréal Paris lanserat maskaror och flytande eyeliners som är framtagna för att framhäva blå eller bruna ögon. Både maskarorna och linerarna är nästan-svarta med en ton av den färg de är designade för att ta upp (brunt respektive blått).

Den främsta anledningen att jag är nyfiken på produkterna är inte att jag tror att de gör underverk för mina blågrå ögon, utan för att jag är så rysligt förtjust i nästan-svarta liners och maskaror i annat än svart. Att Volume Million Lashes Luminizer (175 kr), Superliner Blue Eyes Luminizer (119 kr) och Superliner Brown Eyes Luminizer ger en intensivare blick tycker jag låter fullt rimligt oavsett ögonfärg, och jag är sugen på att prova hela gänget!

6 kommentarer:

  1. Är också väldigt nyfiken på dessa! Volume Million är en av mina favoritmascaror så nästan svarta låter väldigt spännande.

    SvaraRadera
  2. Såg eyelinern i Amelia för nån månad sen och blev nyfiken. Försökte hitta dom överallt utan att lyckas. Skrev till och med på Kicks blogg och frågade, men fick inget svar om det, bara att Bare Minerals hade nånting.
    Antar att dom säljs lite varstans?
    Kul i alla fall att dom kommit nu! Måste kolla! Vill ha!

    SvaraRadera
  3. Själv vill jag prova alla volym-mascaror i världen...fast jag har jädrigt svårt att slita mig från E Lauders Sumptuous extreme, den är verkligen bra. Borde byta mascara snart, men den får vara kvar tills den blir lite torr.

    SvaraRadera
  4. Lina: Låter ju ännu bättre om maskaran är en sådan guldklimp!

    Lotta: Jag har sett dem ute idag! På både Kicks och Åhléns :) De ser kanonfina ut. Återkommer med närmre info inom kort!

    Ninni: Det finns ju verkligen en hel del där ute man vill testa =) Jag är tex nyfiken på just Sumptuous extreme efter att du talat så gott om den.

    SvaraRadera
  5. Såg dessa på maxi idag och blev nyfiken! :)

    SvaraRadera
  6. Josephine: Ja, visst blir man det!

    SvaraRadera