måndag 21 november 2011

I handväskan just nu


Här ser ni vad som skvalpat omkring i min handväska på senaste tiden. Färgglatt och solskyddande har flyttat på sig till förmån för förkylningsbekämpande och vårdande.
Hur ser det ut i era väskor just nu?

8 kommentarer:

 1. Lypsyl, näsdukar, plånbok (om jag har tur), russinpaket, liten handduk, vantar, kvitton, en sked och en och annan napp.
  Inte en skönhetsprodukt så långt ögat når... för jag tror inte att bebisrumpsalva räknas dit va?;)

  SvaraRadera
 2. Min väska är tom per default. Inte för att jag vill att den ska vara det utan för att sonen har ut (och äter upp) allt som finns i den. Min väska fylls med andra ord på vid användning och jag glömmer alltid något

  SvaraRadera
 3. Mac blot powder, något läppstift eller två, tbs eller mus oftast, tbs läppolja, näsdukar, loccotaine handkrämen (min är inte slut), och så tbs handsprit som jag använder så ofta jag kan och erbjuder alla i min närhet.
  Använder du borsten till lumeneprodukten? Eller slänger du ner ett dagens rouge och har till?

  SvaraRadera
 4. Nio läppglans, en handkräm och ett cerat... kan rapportera att jag har Avene-stiftet på mitt sängbord och jag gillar det!

  SvaraRadera
 5. Just det, handdesinfektion från Crabtree&Evelyn också... hihi.

  SvaraRadera
 6. Angelica: allt du nämnde kånkar jag också runt på, utom bebisrumpssalvan. Den kanske kan funka till något skönhetsmässigt som nödlösning ;)

  Kajalpennan: Det skulle jag aldrig klara!

  Malin: Det låter ju ganska likt min skörd :) Borstens används till Lumenepudret och till eventuella tillfällig rouge.

  Ninni: Nio! Här ligger jag i lä =) Är C&En bra? Jag är nyfiken på den!

  SvaraRadera
 7. Den kan i absoluta nödfall fungera som lypsyl, smakar inge vidare men vad gör man när man är beroende och inte lyckats få med sig något av de 10 flaskorna;)

  SvaraRadera