onsdag 9 november 2011

Julen hos Too FacedInför julen 2011 släpper Too Faced en rad riktigt fina paletter och sminkkit. Överst är ser ni kollektionens stjärna In your dreams (449 kr), spana in den live hos LipGloss Bitch! En alldeles otroligt fin palett som verkligen väcker begär. För mig får det troligen stanna vid just begär, eftersom jag vet att jag sällan använder riktigt stora paletter.


Här är färgkartan ur pressmaterialet. Kanske kan ni se namn och färger om ni klickar upp den?


Beautiful Dreamer (endast på Kicks/Åhlens 595 kr) är det kit som faller mig mest i smaken. Så himla fint! I skuggkvartetten ingår Tedday Bear, Blonde Ambition, Totally Toasted och Satin Sheets, fyra riktigt användbara skuggor i liten smidig förpackning. Rougeduon består av mitt favoritrouge Full Bloom Ultra Flush Powder Blush i nyansen Who's your Poppy och den ljusa bronzerdelen av Sun Bunny. Läppglans och primer följer också med, och det är ju inte heller dumt. Jag vill ha!!


Glamour to go (249 kr) finns i ett par färgställningar sedan tidigare. Jag har stått med dem i handen eller varukorgen många gånger. Det är slimmade fina paletter, knappt större än en iPhone. Eftersom läppprodukten inte är i samma lager som ögonskuggorna kommer man nästan ifrån problemet med att blanda kladdiga produkter med puderprodukter. Rouget och bronzern är fortfarnde där, men det kanske man kan stå ut med för så fina färger.


Här ser ni färgerna som ingår i Glamour to go dream edition.


Too Faced kommer även att ha ett kit som heter Natural Beauty (299 kr). Där ingår resetuber av skuggprimern Shadow Insurance, ansiktsprimern Primed & Poreless och kompaktpalett med ljusa delen av duobronzern Sun Bunny och ögonskuggorna Silky Teddy och Totally Toasted.

Det lutar alltså åt att främst Beautiful Dreamer hamnar på min önskelista. Vilket kit önskar ni er mest?

5 kommentarer:

 1. Ärligt talat har jag släppt denna kollektion nu, det var nog mer nyhetens behag för mig. Jag ville ha den första paletten, och den är superfin! Såg den på Asos-rean nu, och det lockade inte ens, haha! :)

  SvaraRadera
 2. Jag är inte heller så lockad, det känns lite som om de hakar upp sig... allt ser likadant ut.

  SvaraRadera
 3. Josephine: Va?! Är de redan på rea?

  Ninni: Jag tycker att Beautyful Dreamer sticker ut en del ändå :)

  SvaraRadera
 4. Jag älskar dessa! Såg dem live på Sephora och de är underbara :)

  Jag fick paletten In your dreams, tror det var för tre resor sedan om jag inte minns fel, och den är tokigt fin :)

  SvaraRadera
 5. Carina: Jag misstänkte att de var så fina! Hur är In your dreams? Har du använt den?

  SvaraRadera