måndag 7 november 2011

Härligt till händerna från The Body Shop


Jag har länge varit nyfiken på The Body Shops handserier. Klassikerna Hemp och och Almond fick nyligen sällskap av doften Wild Rose. Just handvård är en produktkategori där jag inte har något emot parfymerad produkter, och ros är en favoritdoft, så här kan det tänkas bli ett och annat köp. Wild Rose-serien består av:

Wild Rose Hand Cream spf 15 (30 ml/ 60 kr, 100 ml/ 125 kr)
Wild Rose Targeted Hand Oil (6,3 ml /145 kr)
Wild Rose Caring Hand Wash (250 ml/ 95 kr)
Wild Rose Nourishing Hand Butter (100 ml /135 kr)

Produkterna innehåller bland annat paranötsolja, honung, sheasmör och bivax. För att skydda händerna lite extra innehåller handkrämen dessutom solskydd.Även klassikerna Hemp Hand Protector och Almond Hand & Nail Care lockar. Mandelolja är extra trevligt tycker jag, så jag slog faktiskt till på en liten tub Almond Hand & Nail Care för ett tag sedan för att testa.

8 kommentarer:

 1. Handkräm är alltid frestande. Jag kan nästa aldrig stå emot när jag ser en spännande tub...

  SvaraRadera
 2. Hemp är bra, men jag gillar inte lukten. Men den där almond ska jag kolla in (är det den gamla krämen i ny förpackning?)

  SvaraRadera
 3. Sminkan: Man blir mycket lätt frestad! Tur att handkräm verkligen är en förbrukningsvara.

  Shamrock: Jag föll också för doften av almond. Jag tror att det är samma krämen i ny tub, men jag vet inte säkert.

  SvaraRadera
 4. Har du provat CND:s solar oil? Är det lite samma lukt på den som på mandelhankrämen? I såna fall får jag nog dra mig till TBS och handla snarast möjligt.. =)

  SvaraRadera
 5. FruVesa: Det har jag tyvärr inte gjort, men det låter ju onekligen som spännande produkt!

  SvaraRadera
 6. Förra året fick jag en liten almond i min julkalender. Älskade den, perfekt på alla sätt och vis och dessutom handväskvänlig. Saknar den alltså. Fick roshandkrämen som gåva förra klubbdagen, och doften är inte för mig. Däremot är konsistensen härlig, verkligen dras in i huden på ett ögonblick. Almond lämnar lite mer av ett skyddande lager. Hemp fick jag också en klubbdag (har jag nämnt hur mycket jag älskar deras klubbdagar?), och visst är den effektiv, men lukten är jättekonstig. "Luktar som en klubb i Berlin", kommenterade Manne(n) hehe.

  SvaraRadera
 7. Jag fick en rostub på kundklubbsdagen och doften gav mig hysterisk huvudvärk. Det är ingen diskret rosdoft vi snackar om utan den skriker verkligen ROS och det under en lång tid (även efter handtvätt. Jag tvättade händerna flera gånger för att bli av med doften)
  Tips från min sida, prova innan du köper, jag brukar inte vara känslig för dofter men om någon på min arbetsplats använde rosen skulle jag nog kunna döda..

  Köpte mandel till maken dock och den är väldigt bra och luktar gott, behagligt. Den skulle jag satsa på om nån. Hemp är jättebra och jag har den som BBen tycker den luktar lite tungt för en handkräm

  SvaraRadera
 8. Malin: Ojdå, "klubb i Berlin" ;) Jag måste definitivt bli bättre på att bevista klubbdagarna framöver! Spännande att höra vad du tycker om de olika krämerna! Jag får återkomma sedan med vad jag tycker när jag har testat mer.

  Kajalpennan: Ojdå, prova ordentligt låter som en bra idé! Jag tycker ibland att TBS doftar för mycket (tex kroppssmören), men på händerna kan jag tycka att det är ok. Mandeln är himla god :)

  SvaraRadera