måndag 14 november 2011

Färgprover på IsaDora Eye Shadow Trio Peacock, Leopard och Golden Fig


På helgen swatchar man som bäst! Nu har jag, trots en ganska flängig helg, hunnit swatcha och jämföra ögonskuggorna ur IsaDoras julkollektion Red Rush.

I kollektionen släpps tre nya färgkonstellationer av färger av Eye Shadow Trio (119 kr), 88 Peacock, 87 Golden Fig och 86 Leopard. Här ser ni skuggorna utan primer på handryggen. Jag även hunnit testa dem på ögonen, och de är mjuka lättjobbade och välpigmenterade, precis som tidigare trios från IsaDora.
88 Peacock är en riktig partypalett. Otroligt fin till en grön eller en blå sotning, eller eller för färg över hela ögonlocket, som här.87 Golden Fig består av en varm lila skugga, en varmtonad aprikos och en gräddvit. Kul komplement till den kallare lilarosa trion Purple Vain.


86 Leopard är helt enkelt en snygg brun trio. Perfekt för att få till en enkel brun vardagssotning. Ljusskygga bilder på eotd från veckan som gått finns här.


Här har vi allt tre igen. Bilderna är klickbara. Färgprover på tidigare Eye Shadow Trio: 82 Khaki Green och 83 Havana Browns och 85 Purple Vain finns här och 84 Forest, 81 Cool Browns och 80 Precious Pearls hittar ni här.

En jämförelse av de tre neutrala/bruna paletterna är på gång om ni är nyfikna!

5 kommentarer: