torsdag 17 november 2011

Jämförelse medan bruna IsaDoras Eye Shadow Trios: Leopard, Havana Brown och Cool Browns


IsaDora har i höstens samtliga tre släpp av Eye Shadow Trio inkluderat en neutralare trio i bruna toner. Jag tänkte att det kunde vara kul med en jämförelse dem emellan! Här ser ni nyaste 86 Leopard, 83 Havana Browns och 81 Cool Browns.


Mitt fotoformat för swatcherna blev kanske inte helt hundra, men här ser ni skillnader och likheter.


Cool Browns skiljer ut sig mest tycker jag, och det är ju inte så oväntat, med tanke på att den är just kallare.

Alla tre paletterna har en ganska ljus highligheter, och den mörkaste skuggan är också rejält mörk i alla färgkonstellationerna. Om jag ska vara ärlig hade jag troligen inte köpt på mig alla tre själv, men de är å andra sidan inte så lika att det känns dumt att ha alla tre nu när jag väl har dem.


Om man skulle välja en... Hur svårt som helst! Det beror givetvis på vad man redan har hemma. Först steget är kanske att bestämma om man är sugen på varmt eller kallt. Vill man har kallare kulörer är det 81 Cool Browns som gäller. Om man väljer mellan 83 Havana Browns och 86 Leopard får man fundera på om man är mer sugen en neutralare mellanskugga, eller om man vill ha den gyllenbruna som finns i 83 Havana Browns.

Hoppas att färgproverna är till hjälp! Nu blir jag nyfiken på vad ni tycker om paletterna. Om ni ska välja en, vilken blir det?

10 kommentarer:

  1. Härliga färger. Älskar neutrala skuggor!

    SvaraRadera
  2. Gillar också sådana här färger!
    Just nu gillar jag Leopard bäst.

    SvaraRadera
  3. Hade lätt valt Cool Browns. Är inte mycket för neutraler egentligen men har insett att dom är himla användbara. Fast jag har nog med skuggor redan... är djupt förälskad i min Naked-palett från UD ;) Men det klart, Isadora-paletten är smidigare på resande fot (motiverar till köp tror jag!).

    SvaraRadera
  4. Just när det gäller skuggor brukar jag mest tänka att det är kul med färg. Foundation och läppstift och så, då är det känsligare med att det ska matcha hudton tycker jag. Därför blir jag lite förvirrad av de här paletterna. Passar alla alla eller betyder cool att den med kall hudton ska ha just den? Eller är det fritt fram? Kanske är de varmare mer sommarskuggor, med guld i? Hmm. Hade nog uppskattat namn som inte förvirrar mig haha.

    SvaraRadera
  5. Sparkling Gloss: Jag också!

    Lotta: Den är inte dum!

    Fröken Frodig: Nakeds enda nackdel är onekligen storleken! Du är berättigad till ett litet nyinköp för resesjuk :)

    Malin: Jag tänker inte alls på hudtonen i det kalla eller varma när det gäller skuggorna här. Men jag är å andra sidan sådan som inte gör det annars heller (naturligtvis med foundation och sådant), men jag kan tex mkt väl ha kallt rosa rouge en dag och varm korallguldigt en annan. Jag tänker nog mer på hela looken - om man har guld eller silversmycken eller om man har en isblå tröja eller en orange. Resonemanget om sommar och vinter, däremot är jag delvis med på. Jag brukar bli sugen på gyllene på sommaren och kanske lite på julen. Långt och kanske mer virrigt svar från mig här, skyller på novembermörkret :)

    SvaraRadera
  6. Vilka bra färger. Men jag skulle nog inte kunna välja bara en av dem trots att de är snarlika

    SvaraRadera
  7. Shamrock: Det är inget lätt val!

    SvaraRadera
  8. Det är supersvårt för alla är fina, men jag hade nog valt Cool Browns tror jag!

    SvaraRadera
  9. Jag skaffade Cool Browns när den kom ut, och den är jag riktigt nöjd med! Jag brukar dras åt lite kallare toner så det känns som rätt val för mig. Synd bara att jag lyckats paja mittenskuggan..

    SvaraRadera
  10. Josephine: Den är riktigt fin och lite ovanlig.

    Roxcat: Kalla bruna är nog lite ovanligare. Attans på mittskuggan! Hoppas att den går att laga.

    SvaraRadera