fredag 1 augusti 2014

Ögongodis till Ramadan och Smoky 2 in 1 Gel Liner

Inför Ramadan skickade The Body Shop ut en hel liten godispåse med trevligt ögonsmink ur befintliga sortimentet och tillhörande inspirationsbilder. Till Ramadan och Eid fanns också en mängd fina presentaskar att botanisera bland, missa inte dem! Vi tar en titt på skuggorna direkt:
 
Här ser ni Colour Crush 115 Be My Clementine, 301 Pink Crush och 410 Blackcurrant Affair. Klementinen och den lila fanns redan i min samling. Här och här kan ni se dem på!


 Alla tre, på bar hud på handryggen. Be My Clementine är min favorit!

Mattsvarta 015 Moonlight Kiss, 205 Caramel Flirt och bakade duon 01 Cuivre. Extra kul för mig för de båda sistnämnda har jag stått med i handen i butik många gånger.

Färgprover! De tre metallicbruna är precis imin smak och den svarta verkar vara riktigt bra pigmenterade för dig som söker en svart singelskugga till basgarderoben.

Blandat gammalt och nytt:  Smoky 2 in 1 Gel Liner i Carbon Black och Carbon Brown, 12 Eye Definer i Shimmering Steel, 02 Brow Definder Brunette, Smoky Brown Eye Definer och Smoky Black Eye Definer. Ni lär se dem alla i dagens öga hos mig inom kort!


Här ser ni nyheterna Smoky 2 in 1 Gel Liner i Carbon Black och Carbon Brown (i butik 24/7, 135 kr styck). Det rör sig om gelliners inte helt olika dem vi sett från IsaDora, möjligen med bättre borste, iallafall enligt första anblick. De är mycket pigmentrika och ska sitta på plats hela dagen.

2-i-1-delen av namnet anspelar på att man ska kunna markera även brynen med dem. Det känner jag mig tveksam till, eftersom jag är ganska ljus. Är man rejält mörk kanske det kan fungera? Just bryndelen kommer jag inte våga mig på, men som vanlig eyeliner har jag redan testat, och resultatet verkar lovande!

8 kommentarer:

 1. Åh så fina! Speciellt Blackcurrant affair och Caramel Flirt!

  SvaraRadera
 2. Tänker mig clementiner ihop med de andra guldiga nyanserna, lägg till en som går lite mer åt solnedgångsrött och den svarta och kanske en matt brun också. Vilken härlig sommarpalett det hade varit.

  De andra färgerna var också jättefina. Har så många smink-habegär just nu och alldeles för liten plånbok så jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter som en ab fab sommarpalett!!

   Åh, jobbigt när man är sugen på så mycket! Det gäller att tänka efter och prioritera :)

   Radera
 3. Jätte snygga färger men som vanligt föll jag mest för den lila :)

  SvaraRadera
 4. Mycket snyggt här måste jag säga!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul med en hel del godbitar ur befintligt sortiment, allt måste inte vara nytt :)

   Radera