tisdag 26 augusti 2014

Tävling: Sensommarlyx från The Body Shop

Tisdag brukar vara veckans tråkigaste dag och tisdagar som dessutom är sista dagen innan höstterminen drar igång på allvar är inget undantag. För att råda bot på detta knaprar jag i mig en stor godispåse (eller iallafall dess innehåll...) och utlyser en tävling! Vinsten består av:


Samtliga produkter är givetvis helt oanvända/plomberade, det rör sig om dubletter från pressutskick. Länkarna tar er till mina recensioner.

Hur gör man för att tävla? Jo, man lämnar en kommentar (med giltig mejladress) till detta inlägg om varför man behöver lite extra uppmuntran att ta sig an den stundande hösten. I kommentaren berättar man också om man skaffat sig en extra vinstlott eller flera genom att tipsa om tävlingen via Facebook, Instagram eller Twitter.

Lycka till!

Vinnaren kontaktas via mejl och presenteras i bloggen nästa tisdag. Tävlingen är öppen en exakt en vecka från och med nu. Endast de som har adress i Sverige kan delta. Vänner och familj till mig får inte delta. 
 

27 kommentarer:

  1. Vilken härlig vinst. Jag vill gärna vinna dessa godingar, då jag just dragit ner på sockret.

    SvaraRadera
  2. Jag har under sommaren påbörjat operation viktnedgång och behöver lite extra pepp för att fortsätta få ner siffrorna på vågen! Om peppen kommer från Body Shop blir den bara bättre! :)

    SvaraRadera
  3. En ny termin i skolan är påbörjad vilket betyder att stressen är på väg tillbaka, den här vinsten skulle verkligen pigga upp mig och den skulle lyxa till min vardag!

    SvaraRadera
  4. Det där vore fint att piffa upp sig med som en liten uppmuntran för att jag äntligen börjar se en väg ut ur min långvariga depression. Och att piffa sig med nu när jag ska söka jobb igen.
    mrsdatasweden-@-gmail.-com

    SvaraRadera
  5. Som nybliven singel efter ha brutit upp med min pojkvän tillika sambo skulle jag behöva något som lyser upp i mörkret. Inte minst inför den stundande ensamheten i höstrusket...
    lkpg_tjej91@hotmail.com

    SvaraRadera
  6. Småbarnsmammor behöver alltid extra uppmuntran. ;-) (Och självklart har jag tipsat alla mina vänner via facebook.)

    SvaraRadera
  7. Killen lämnade mig för en månad sedan.. Det kändes trots allt ganska skönt, för han var alkoliserad och behandlade mig väldigt illa. Men nu står jag här, arbetslös nyexad ingenjör med en liten a-kassa och måste spara in på allt för att behålla min lägenhet. Smink kommer jag tyvärr inte ha råd med på länge. Därför önskar jag mig denna fina vinst :) Kram

    SvaraRadera
  8. Hej!
    Jag har ingen snyfthistoria att dra men hade ändå blivit fantastiskt glad för en vinst! :)

    SvaraRadera
  9. Efter att ha varit mammaledig i ett år ska jag nu lämna min lilltjej hemma med pappan och börja jobba igen. Ett sånt här fint lyxigt paket skulle vara toppen för att göra sig av med det värsta "mamma-sunket" och få känna sig som en fräsch karriärkvinna igen

    SvaraRadera
  10. Åh så kul med tävling! Jag skulle vilja vinna därför att jag drog nitlotten denna sommar, och lyckades pricka in de få veckor (3 v) som var kyligt och regnigt väder. Satt och svettades på kontoret sen under de soliga underbara veckorna, kul - not!

    Mail: ameliehelena@hotmail.com

    SvaraRadera
  11. Inför hösten som nu är på väg kan det behövas mycket pepp,
    trots motgångar i livet är det ingen idé att hänga läpp!
    Vi behöver alla en boost i vardagen med färg och fart,
    själv ska jag träna, sluta deppa och hoppas på vinst såklart!

    Kram
    lotta@deliquate.se

    SvaraRadera
  12. Kul med tävling! Jag har haft en rejäl viktuppgång sedan jag började studera, och har först nu funnit motivation att ta tag i detta (4 år senare...). Kör nu en detox som kickstart och ska göra mitt första gympass på, tja vad blir det, 8 år eller något, på måndag. När det känns jobbigt så brukar alltid lite roligt smink, nagellack eller hudvård pigga upp, och trots att jag har en hel massa grejer hemma så är det alltid kul att testa något nytt! :)

    Mail: semlyer(at)gmail.com

    SvaraRadera
  13. Nya produkter är alltid kul och uppfriskande. Det blir en tuff höst för mig, jag kan inte berätta vad det är för det är väldigt privat och jag kommer nog varken ha tid eller ork att ta mig ut i butiker för att handla nåt kul så att få en liten present kanske underlättar den tuffa resan.

    SvaraRadera
  14. Jag skulle vilja vinna för att jag faktiskt aldrig provat något från The Body Shop förutom ett av deras body butter (som är en stor favorit). Försöker spara pengar nu då jag är arbetslös så vore därför roligt att vinna lite smink :)

    cam.jon@hotmail.com

    SvaraRadera
  15. Skulle va jättekul att få vinna detta paket! Börjar sista terminen på universitetet på måndag och kan behöva en present för att orka sista biten :)
    Lindischen@hotmail.com

    SvaraRadera
  16. Hej!
    Jag hade testade BodyShop, men efter mitt barn födels och jobb( 4 år sen ) jag hade inte ta hand om mig som tidigare, nu är jag med cellgiftsbehandling och har orkar inte välja vilken produkter ska jag använd, därför känna jag med den pris kan jag testar och beställ.

    Hälsningar
    Pamela
    Kepagocu@ hotmail.com

    😘

    SvaraRadera
  17. Hej!
    Jag skulle vilja vinna för äntligen efter flera år kan jag ha smink igen!
    Jag är handikappad och har pga detta inte orkat/kunnat sminka mig själv. Min man har försökt men det har varit svårt för honom så jag gav upp. Även pga av att jag fick svår rosacea just då.
    Nu är rosacean under kontroll och maken har fått hjälp av min syster flera gånger nu att lära sig att hjälpa mig att sminka mig. Jippie!!
    Äntligen kan jag få börja experimentera och få flashiga vackra fransar :-)
    Så det vore kul med nytt smink för det lilla jag har kvar har nog bäst före datum från stenåldern ;-)
    Ha en härlig höst!
    Mvh
    Malin Svensk Björck
    gizmobus@hotmail.com

    SvaraRadera
  18. Jag skulle verkligen uppskatta en sådan vinst. Är sjukskriven och har inte kunnat unna mig lyxprodukter, så en sådan vinst skulle göra min dag!! Med vänlig hälsning, cademarkmartinsson@hotmail.com

    SvaraRadera
  19. Fick reda igår kväll att min sambos mormor hade dött. :'( Så detta fina paket skulle verkligen pigga upp mig.

    annelibergman@hotmail.com

    SvaraRadera
  20. Jag vill vinna så att jag kan dela med mig av godsakerna till mamma och syrran, båda behöver lite uppmuntran den här hösten. Syrran ska få BB cream & shimmer waves, mamma får välja själv vad hon vill ha och jag vill gärna behålla linern. Syrran kan får ta serumet också, hon kommer att behöva det när hennes man börjar jobba i Norge och är borta varannan vecka.
    En vinst skulle göra tre till vinnar (kanske fyra eftersom min dotter skulle norpa handkrämen med ljusets hastiget).
    veronicavollertsen@hotmail.com

    SvaraRadera
  21. Hej! Jag älskar vanligtvis hösten, men för tillfället är jag nere i en svacka där allt känns hopplöst, motigt och väldigt tråkigt. En vinst hade piggat upp! Är väldigt nyfiken på serumet, men även de andra grejerna såklart.
    lotta@tapion.se

    SvaraRadera
  22. Ja var ska man börja... Jag går i de sista veckorna på graviditeten och hösten kommer såklart att gå i bebisens tecken. Som förstagångsmamma vet jag inte riktigt vad jag har framför mig men ser framför mig en hel del vakna timmar, fläckiga kläder och en ekonomi som är mer än naggad i kanten. Det ska bli så spännande, men jag inser också att "uppmuntran" förmodligen kommer att vara väldigt väldigt välkommet... :)
    tove.nordqvist [@] gmail.com

    SvaraRadera
  23. Hej. Jag är utan tvekan med och tävlar! Jag är 21år gammal ensamstående trebarnsmamma och köper sällan något till mig själv. Nu kommer hösten med stora steg och alla måsten har dragit igång, det skulle kännas jätte bra om jag vann. Det där lilla extra i vardagen. Mvh Mia Min mail är loppimia@hotnail.com

    SvaraRadera